zowie fk1-b çok iyidir.Arkadaşlar Logitech G903 ve Rival 600 kullanmış biri olarak sadece CS:GO odaklı istiyorum bana hangisini öneririsiniz Razer Mamba mı yoksa mini yoksa D2 mi veya EC2 mi hangisini.
zowie fk1-b çok iyidir.Arkadaşlar Logitech G903 ve Rival 600 kullanmış biri olarak sadece CS:GO odaklı istiyorum bana hangisini öneririsiniz Razer Mamba mı yoksa mini yoksa D2 mi veya EC2 mi hangisini.
Az önce de önermiştim, Gear XM1.Arkadaşlar Logitech G903 ve Rival 600 kullanmış biri olarak sadece CS:GO odaklı istiyorum bana hangisini öneririsiniz Razer Mamba mı yoksa mini yoksa D2 mi veya EC2 mi hangisini.
O fareleri kullandıysan, simetrik yapıya sahip bir fare almalısın. Onun dışında saydığın farelerin hepsinin sensörü iyi zaten. 360 Hz üstü yenileme hızlarında oynamıyorsan, bir fark hissedeceğini düşünmüyorum.
Herkesin ne dediği değil senin ne tür fare sevdiğin önemli. G903 ve Rival 600, genel olarak simetrik hatlara sahip fareler. DeathAdder bira asimterikliği var ama bazı Logitech fareler kadar agresif değil. Mamba ise biraz daha simetriğe yakın.
Mamba Elite uyguna bulursan alınabilir. Şu anki fiyatı yüksek geldi. Onun dışında, V2 mini yerine düz V2 ya da XM1 tercih edilebilir. @aroundtheoutside'ın XM1 üzerine incelemesi vardı, bir bak derim. Kaliteli nadir incelemelerden.
Sanırım İnternet üzerinden almanız mümkün, direkt Deathadder V2 alın o zaman. Biraz daha simetrik olsun derseniz Viper ya da Pulsefire Surge alabilirsiniz.Herkesin ne dediği değil senin ne tür fare sevdiğin önemli. G903 ve Rival 600, genel olarak simetrik hatlara sahip fareler. Deathadder bira asimterikliği var ama bazı Logitech fareler kadar agresif değil. Mamba ise biraz daha simetriğe yakın.
Mamba Elite uyguna bulursan alınabilir. Şu anki fiyatı yüksek geldi. Onun dışında, V2 Mini yerine düz V2 ya da XM1 tercih edilebilir. @aroundtheoutside 'ın XM1 üzerine incelemesi vardı, bir bak derim. Kaliteli nadir incelemelerden.
Sanırım internet üzerinden almanız mümkün, direkt DeathAdder V2 alın o zaman. Biraz daha simetrik olsun derseniz Viper'ya da PulseFire surge alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.