Razer DeathAdder V2 mini vs. Razer Mamba Elite

Bütçe
740
O fareleri kullandıysan, simetrik yapıya sahip bir fare almalısın. Onun dışında saydığın farelerin hepsinin sensörü iyi zaten. 360 Hz üstü yenileme hızlarında oynamıyorsan, bir fark hissedeceğini düşünmüyorum.

Ben Razer DeathAdder denedim elime güzel oturdu çok da simetrik değilim ama herkessin ağzından bir şey cıkıyor yok Razer Zowie yani bu 2 3 fare arasında kaldım yani hangisini önerirseniz.

Herkesin ne dediği değil senin ne tür fare sevdiğin önemli. G903 ve Rival 600, genel olarak simetrik hatlara sahip fareler. Deathadder bira asimterikliği var ama bazı Logitech fareler kadar agresif değil. Mamba ise biraz daha simetriğe yakın.

Mamba Elite uyguna bulursan alınabilir. Şu anki fiyatı yüksek geldi. Onun dışında, V2 Mini yerine düz V2 ya da XM1 tercih edilebilir. @aroundtheoutside 'ın XM1 üzerine incelemesi vardı, bir bak derim. Kaliteli nadir incelemelerden.

Herkesin ne dediği değil senin ne tür fare sevdiğin önemli. G903 ve Rival 600, genel olarak simetrik hatlara sahip fareler. DeathAdder bira asimterikliği var ama bazı Logitech fareler kadar agresif değil. Mamba ise biraz daha simetriğe yakın.

Mamba Elite uyguna bulursan alınabilir. Şu anki fiyatı yüksek geldi. Onun dışında, V2 mini yerine düz V2 ya da XM1 tercih edilebilir. @aroundtheoutside'ın XM1 üzerine incelemesi vardı, bir bak derim. Kaliteli nadir incelemelerden.

Ben Rival 310 almıştım ama hiç beğenmedim bu mouse simetrik mi?

Herkesin ne dediği değil senin ne tür fare sevdiğin önemli. G903 ve Rival 600, genel olarak simetrik hatlara sahip fareler. Deathadder bira asimterikliği var ama bazı Logitech fareler kadar agresif değil. Mamba ise biraz daha simetriğe yakın.

Mamba Elite uyguna bulursan alınabilir. Şu anki fiyatı yüksek geldi. Onun dışında, V2 Mini yerine düz V2 ya da XM1 tercih edilebilir. @aroundtheoutside 'ın XM1 üzerine incelemesi vardı, bir bak derim. Kaliteli nadir incelemelerden.
Sanırım İnternet üzerinden almanız mümkün, direkt Deathadder V2 alın o zaman. Biraz daha simetrik olsun derseniz Viper ya da Pulsefire Surge alabilirsiniz.

Sanırım internet üzerinden almanız mümkün, direkt DeathAdder V2 alın o zaman. Biraz daha simetrik olsun derseniz Viper'ya da PulseFire surge alabilirsiniz.

Mamba da alabilirim çok kötü bir mouse değil oda DV2 arasında kaldım redditede bakıyorum yorumlarınız için teşekkürler.
Razer DeathAdder V2 aldım haberiniz olsun.
Razer DeathAdder V2 aldım haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı