Fare geldi ve biraz kullandım. Gayet iyi hissettiriyor. Bluetooth ile laptopa, alıcı ile masaüstüne bağladım. Çok rahat ettirdi. Deathadder zaten şekli belli bir fare o yüzden şekilsel olarak yorum yapmaya gerek yok.
Fare geldi ve biraz kullandım. Gayet iyi hissettiriyor. Bluetooth ile laptopa, alıcı ile masaüstüne bağladım. Çok rahat ettirdi. DeathAdder zaten şekli belli bir fare o yüzden şekilsel olarak yorum yapmaya gerek yok.
Arkadaşlar Razer DeathAdder V2 Pro mu yoksa Viper Ultimate mi? Fiyatları birbirine yakın, ikisi de kablosuz. Şu anda MSI Clutch GM50 kullanıyorum. Elime çok iyi oturuyor. Yalnız ara da bir kendi kendine silah değiştiriyor. İnternetten baktım claw grip tutuyorum.
Arkadaşlar Razer DeathAdder V2 Pro mu yoksa Viper Ultimate mi? Fiyatları birbirine yakın, ikisi de kablosuz. Şu anda MSI Clutch GM50 kullanıyorum. Elime çok iyi oturuyor. Yalnız ara da bir kendi kendine silah değiştiriyor. İnternetten baktım claw grip tutuyorum.
Razer Deathadder'ın pil ömrü sanırım biraz daha uzun. Razer'ın kendi sitesinin yalancısıyım.
Onun dışında tabi ki en önemli fark şekilsel. Hangisi elinize oturuyorsa ya da oturacağını düşünüyorsanız onu alın. Gerisi çok önemli değil. Önemli olsa dahi, sensörleri veya switchleri iki farenin de aynı.