Elektronik Razer DeathAdder V2 Pro 1261TL

Razer kalitesi, anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. İmkanı olan varsa bir tane kapmasını tavsiye ederim :) Kullanacaklara şimdiden hayırlı olsun.

@Mert Razer kalitesi olduğundan dolayı yorum yapma gereksinimi duymuyorsun :D Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

@Mert Razer kalitesi olduğundan dolayı yorum yapma gereksinimi duymuyorsun :D Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
İlk defa Razer fare kullanıyorum. Kaliteli olup olmadığına kendisi karar verecek :D
Optik switch'lerin hissiyatı nasıl acaba?
Bana MX518'den daha hızlı gibi geldi. Eğer iddiası hızlı olmaksa fark ediliyor diyebilirim.

Arkadaşlar Razer DeathAdder V2 Pro mu yoksa Viper Ultimate mi? Fiyatları birbirine yakın, ikisi de kablosuz. Şu anda MSI Clutch GM50 kullanıyorum. Elime çok iyi oturuyor. Yalnız ara da bir kendi kendine silah değiştiriyor. İnternetten baktım claw grip tutuyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Razer DeathAdder V2 Pro mu yoksa Viper Ultimate mi? Fiyatları birbirine yakın, ikisi de kablosuz. Şu anda MSI Clutch GM50 kullanıyorum. Elime çok iyi oturuyor. Yalnız ara da bir kendi kendine silah değiştiriyor. İnternetten baktım claw grip tutuyorum.
Razer Deathadder'ın pil ömrü sanırım biraz daha uzun. Razer'ın kendi sitesinin yalancısıyım.

Onun dışında tabi ki en önemli fark şekilsel. Hangisi elinize oturuyorsa ya da oturacağını düşünüyorsanız onu alın. Gerisi çok önemli değil. Önemli olsa dahi, sensörleri veya switchleri iki farenin de aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı