Razer DeathAdder V2 Pro anlık olarak takılıyor

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Razer DeathAdder V2 Pro model mouse kullanıyorum. Farenin Dongle'ı çok uzak değil taktığım yerde sıkıntı yok ve bütün sürücüler güncel. Tüm bunlara rağmen mouse 3-4 saniyeliğine bazen taskılıyor. Dikkat ettiğimde farenin RGB'si de donuyor. Saçma sapan bir şey oyunun ortasında takılıveriyor çok sinir bozucu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar Razer DeathAdder V2 Pro model mouse kullanıyorum. Farenin Dongle'ı çok uzak değil taktığım yerde sıkıntı yok ve bütün sürücüler güncel. Tüm bunlara rağmen mouse 3-4 saniyeliğine bazen taskılıyor. Dikkat ettiğimde farenin RGB'si de donuyor. Saçma sapan bir şey oyunun ortasında takılıveriyor çok sinir bozucu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Başka kullandığın 2.4 GHz cihaz var mı?

Hocam işte ASUS ROG scope RX var klavye olarak onun dışında başka cihaz yok onun da 2.4 GHz olup olmadığını bilmiyorum.

O klavye zaten kablolu kulaklığın kablosuz mu?

Hocam işte ASUS ROG scope RX var klavye olarak onun dışında başka cihaz yok onun da 2.4 GHz olup olmadığını bilmiyorum.

Mouse un içinden çıkan küçük dongle ı direk kasaya takıyorsanız da olur.

O klavye zaten kablolu kulaklığın kablosuz mu?

Mouse un içinden çıkan küçük dongle ı direk kasaya takıyorsanız da olur.
Aynen hocam. Kulaklık kablolu. Direkt kasaya takıyordum ama bilgisayarı yaklaşık 1 yıl 1 aydır düzenli olmasa da kullanıyorum son 2-3 aydır böyle yapmaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı