Razer DeathAdder V2 Pro anlık olarak takılıyor

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Razer DeathAdder V2 Pro model mouse kullanıyorum. Farenin Dongle'ı çok uzak değil taktığım yerde sıkıntı yok ve bütün sürücüler güncel. Tüm bunlara rağmen mouse 3-4 saniyeliğine bazen taskılıyor. Dikkat ettiğimde farenin RGB'si de donuyor. Saçma sapan bir şey oyunun ortasında takılıveriyor çok sinir bozucu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynen hocam. Kulaklık kablolu. Direkt kasaya takıyordum ama bilgisayarı yaklaşık 1 yıl 1 aydır düzenli olmasa da kullanıyorum son 2-3 aydır böyle yapmaya başladı.

İçinden bir kablo bir alıcı bir de dongle çıkıyor ya küçük dongleyi alıcının önüne takacaksın sonra Type-C kabloyu alıcının arkasına takacaksın kabloyuda bilgisayara takacaksın.

İçinden bir kablo bir alıcı bir de dongle çıkıyor ya küçük dongleyi alıcının önüne takacaksın sonra Type-C kabloyu alıcının arkasına takacaksın kabloyuda bilgisayara takacaksın.
Hocam yukarıdaki hocamız dedi onu yaptım bi 5-10 dk oynadım sıkıntı yok gibiydi birkaç güne uzun oynayış yapıp sıkıntı olursa bilgilendireceğim. Yardımınız için teşekkür ederim.

Hocam CS oynarken yine aynı donmaları yaşamaya başladım alıcıya bağlı olmasına rağmen. Saçma sapan bir şey ya. Oynadığım hikayeli oyunda birkaç kez yaptı burda bir dm içerisinde 2-3 kez yaptı bu saçmalığı çözümü var mıdır?

Son düzenleme:
Hocam yukarıdaki hocamız dedi onu yaptım bir 5-10 dk oynadım sıkıntı yok gibiydi birkaç güne uzun oynayış yapıp sıkıntı olursa bilgilendireceğim. Yardımınız için teşekkür ederim.

Hocam CS oynarken yine aynı donmaları yaşamaya başladım alıcıya bağlı olmasına rağmen. Saçma sapan bir şey ya. Oynadığım hikayeli oyunda birkaç kez yaptı burada bir DM içerisinde 2-3 kez yaptı bu saçmalığı çözümü var mıdır?

Garantisi var mı? Var ise koşulsuz şartsız değişim yaparlar.

Farenin neresine bastırıyorsun?

Ortasına da hocam bastırınca kesin oluyor bastırmasam bile yine arada oluyor. Ben bu fareyi bu sorunla anlatırsam değişim yaptırabilir miyim? (Bastırma sorunu hariç.) Bir de bunu Hepsiburada'dan İncehesap'tan aldım. Onlar mı ilgilenecek?

Son düzenleme:
Ortasına da hocam bastırınca kesin oluyor bastırmasam bile yine arada oluyor. Ben bu fareyi bu sorunla anlatırsam değişim yaptırabilir miyim? (bastırma sorunu hariç.) Bir de bunu Hepsiburada'dan İncehesap'tan aldım. Onlar mı ilgilenecek?

Dostum muhtemelen senden değil daha önce mouse a yumruk attıysan falan bu sorun ortaya çıkmış olabilir onun haricinde sanmıyorum ayrıca bence işin içine satıcıyı sokma Bilkom ile görüş eğer senden değil de üründen kaynaklı bir sorun varsa tamire bile girmezler direk yenisini gönderirler veya değişim yaparlar ben hiç test etmedim ama @599108 bilgili.

Dostum muhtemelen senden değil daha önce mouse a yumruk attıysan falan bu sorun ortaya çıkmış olabilir onun haricinde sanmıyorum ayrıca bence işin içine satıcıyı sokma Bilkom ile görüş eğer senden değil de üründen kaynaklı bir sorun varsa tamire bile girmezler direk yenisini gönderirler veya değişim yaparlar ben hiç test etmedim ama @599108 bilgili.
Hocam vallahi ne bir sıvıyla temas ne de öyle çarpma düşürme falan olmadı. Bence de fareden kaynaklı bir sorun. Bilkom bunların distribütörü mü oluyor? @599108

Technopat Haberler

Geri
Yukarı