Arkadaşlar Razer DeathAdder V2 Pro model mouse kullanıyorum. Farenin Dongle'ı çok uzak değil taktığım yerde sıkıntı yok ve bütün sürücüler güncel. Tüm bunlara rağmen mouse 3-4 saniyeliğine bazen taskılıyor. Dikkat ettiğimde farenin RGB'si de donuyor. Saçma sapan bir şey oyunun ortasında takılıveriyor çok sinir bozucu. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam vallahi ne bir sıvıyla temas ne de öyle çarpma düşürme falan olmadı. Bence de fareden kaynaklı bir sorun. Bilkom bunların distribütörü mü oluyor? @599108
Sorun sizden kaynaklı değil ise, garantiye konusun hocam. Ya arayın ya mail atın oradan bilginelin güzelce göndereceginiz adresi vesaire halledersiniz oradan gönderirler size.
Sorun sizden kaynaklı değil ise, garantiye konusunda hocam. Ya arayın ya mail atın oradan bilginelin güzelce göndereceginiz adresi vesaire halledersiniz oradan gönderirler size.
Anladım hocam mail ile yazdım benden kaynaklı olmadığını söyledim bakalım cevap bekliyorum teşekkürler.
Hocam Bilkom beni Providyo'ya yönlendirdi oraya web sitesinden bulduğum e-maile mesaj attım cevap vermediler. Tekrar yazdım niye cevap vermiyorsunuz diye mail gelmedi dediler sorunu anlattım bu sefer hızlı dönüş yaptılar göndermeki istediler de göndermeden önce bu e-posta adresi güvenilir midir acaba? destek@providyo.com@599108
Bir de 4-5 gün sonra göndersem sıkıntı olmaz herhalde?
Hocam kusuruma bakmayın bu kargo işinde biraz bilgisizim de ondan birkaç soru soracaktım size. Şimdi adam bana kargo anlaşma numarasını (ücretsiz gönderim için) verdi. İşte göndereceğim Aras kargo şubesini söyledi buraya kadar tamam ama bu paketleme işini falan ben mi yapacağım yoksa gideceğim Aras kargo şubesinde yapılır mı? Başka bir evrak falan gerekli olacak mı acaba? Bilginiz varsa bilgilendirirseniz memnun olurum. @599108
Sizden icine faturayı vesaire koymanızı istemedilerse gerek yok, kutunun dışı zarar görmesin diye varsa patpata sarabilirsin veyahut poşette olabilir. Aras şubesinde kargo poşetine koyarsiniz.