Razer DeathAdder V2 Pro için grip tape önerisi

Kaan.3535

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Razer DeathAdder V2 Pro kullanıyorum. Farenin yanlarındaki halihazırda gelen grip tapeler biraz soyuldu ve beni rahatsız ediyor. Farede başka bir sorun yok. Bu sebeple yeni bir Fare'ye para vermek istemiyorum. AliExpress'ten şöyle bir şey aldım: Fare kaymaz bant paten Sticker kaymaz kertenkele cilt emmek için ter Razer Viper Ultimate Ultimate V2 V2 PRO Mini kablosuz fare - AliExpress 7
Ama bunun da kaliteli olacağını pek zannetmiyorum. Ben de farklı bir arayış içine girdim. Wraith'ın sitesinde Glorious Model D için grip tape buldum: Glorious Model D için Grip Tape V2
Sanırım V2 ile çok yakın shapeleri var. Bunu kırpsam kullansam sorun olur mu? Veya Amazon'dan şöyle bir şey alsam nasıl düzgün kesebilirim bunu: https://www.amazon.com.tr/Pulsar-Gaming-Gears-Kesilmemiş-Performanslı/dp/B0C2PTSJYY?th=1
Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

Hocam baktım zaten. Bakmasam niye model D'nin grip Tape'ini atayım Wraith'den. Yine de teşekkürler.

Attıklarına bakmadım ama model D mantıklı universal kesimlerede bakabilirsin ben dün ASUS TUF M4 Wireless aldım ama yüzeyi mat olduğu için elim kayıyordu bunun için Wraith'eden universal kesim sipariş ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı