Razer DeathAdder V2 Pro ve Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed arasındaki farklar ne?

Phomeus

Kilopat
Selam, sorumu başlıkta belirttim ardaki farkları neler ve bu farklar 700-800 TL'lik farkı hak ediyor mu? Hangisini tercih etmek daha doğru olacaktır? Genelde Razer DeathAdder tipinde fareler kullandım bu yüzden el tipime uygun olacağını düşünüyorum her ikisinin de. Bloody A9 Gamepower Ursa ve Razer DeathAdder kullandım.

Ben de iki seçenek arasında kaldım ve olmuşken iyisi olsun diyerek pro tercih ettim. Pro’nun sensörleri daha üst düzey bir sensör olduğu için tarama hızı vb. konularda daha iyi. Aynı zamanda pil ile değil şarj ederek veya kablolu kullanabiliyorsun. Ağırlık olarak da hyperspeedden daha hafif. İmkanın var ise pro almanı öneririm. Ama bütçen çıkmazsa da hyperspeed de güzel tercih. Ek olarak Click sesinde ve kaydırma tekerleğinde herhangi rahatsız edici bi sese denk gelmedim ben üründen ürüne değişiyor olabilir.

Ben de iki seçenek arasında kaldım. Ve olmuşken iyisi olsun diyerek Pro tercih ettim. Pro'nun sensörleri daha üst düzey bir sensör olduğu için tarama hızı vb. konularda daha iyi. Aynı zamanda pil ile değil şarj ederek veya kablolu kullanabiliyorsun. Ağırlık olarak da HyperSpeed'den daha hafif. İmkanın var ise Pro almanı öneririm. Ama bütçen çıkmazsa da HyperSpeed de güzel tercih. Ek olarak Click sesinde ve kaydırma tekerleğinde herhangi rahatsız edici bir sese denk gelmedim ben üründen ürüne değişiyor olabilir.

O zaman indirime girmesini bekleyip onu alacağım 1300 küsure kadar düşüyor çunkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı