Razer DeathAdder V2 Pro vs G PRO

Je m en fiche

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
1 hafta içinde alacağım gibi ama arada kaldım ciddi manada hangisini ve neden tavsiye edersiniz?
Palm grip kullanıyorum.

1654699740991.png

G PRO Wireless direkt olarak eleyin, eski model. Ben şahsen alıcak olsam Viper V2 Pro veya XM2w modellerinin gelmesini beklerdim.
Malesef pek bekleme şansım yok fiyatlar uçmaya meyilli bende de fırsat oluşacak :D
Deathadder ile aradaki 220TL farka değer mi hocam sanırım öne çıkan farkları +5k lık sensör gücü?

Razer almanı öneririm ben de palm tutuşu kullanıyorum ve cuk diye elime oturuyor çok memnunum.
Beni de o yüzden cezbetti açıkçası tipinde o cuk oturacak duruşu var ama başka ne farkı vardır yayıncılar falan hep G PRO kullandığından merak ettim klasik yayıncı durumları mı diye :D

G Pro X Superlight çok iyi diyorlar. Ardından ekliyorlar: Switchleri sorunlu, uyumlu başka marka switch takınca çok güzel oluyor. Skatezleri iyi değil, onları da değiştirince yağ gibi akıyor.
Özetle G Pro X Superligt o fiyatının yarısı eder belki. Önermem.
Deathadder V2 kullanıyorum, kablolu olanını. Şekil olarak palm tutuşa çok iyi gidiyor. Sensörü çok iyi. Kullanılan optik anahtarlar mekaniklerden iyi. Çift tıklama, yüksek debounce delay gibi sorun potansiyeli yok. Skatez olarak iyiler, tabi ki daha iyi skatezler vardır ama G Pro Superlight'tan çok iyi olduğu kesin.

Beni de o yüzden cezbetti açıkçası tipinde o cuk oturacak duruşu var ama başka ne farkı vardır yayıncılar falan hep G PRO kullandığından merak ettim klasik yayıncı durumları mı diye :D

Logitech sponsor olduğu için olabilir mi? :D G PRO X kulaklık G PRO klavye G PRO fare yani kalite anlamında senin benim hissedeceğim farklar yok. Ama el tutuşu palm ise Razer'ın bu faresi cidden çok iyi çok ergonomik. İlk aldığımda 1 hafta filan ellerim bayram etmişti.

G PRO X Superlight çok iyi diyorlar. Ardından ekliyorlar: Switch'leri sorunlu, uyumlu başka marka Switch takınca çok güzel oluyor. Skatezleri iyi değil, onları da değiştirince yağ gibi akıyor.
Özetle G PRO X Superligt o fiyatının yarısı eder belki. Önermem.
DeathAdder V2 kullanıyorum, kablolu olanını. Şekil olarak palm tutuşa çok iyi gidiyor. Sensörü çok iyi. Kullanılan optik anahtarlar mekaniklerden iyi. Çift tıklama, yüksek debounce delay gibi sorun potansiyeli yok. Skatez olarak iyiler, tabii ki daha iyi skatezler vardır ama G PRO Superlight'tan çok iyi olduğu kesin.

E ben o kadar şeyi değiştireceksem ne gerek var 1600 TL vermeye :D
Sağ ol dostum sanırım DeathAdder V2 Pro artık kesinleşti kafamda.
Logitech sponsor olduğu için olabilir mi? :D G PRO X kulaklık G PRO klavye G PRO fare yani kalite anlamında senin benim hissedeceğim farklar yok. Ama el tutuşu palm ise Razer'ın bu faresi cidden çok iyi çok ergonomik. İlk aldığımda 1 hafta filan ellerim bayram etmişti.
Haklısın zaten yayıncı abartması en çok kulaklık ve klavye sektöründe belli oluyor :D
Ama buralarda da var demek ki.

E ben o kadar şeyi değiştireceksem ne gerek var 1600 TL vermeye :D
Sağ ol dostum sanırım DeathAdder V2 Pro artık kesinleşti kafamda.

Haklısın zaten yayıncı abartması en çok kulaklık ve klavye sektöründe belli oluyor :D
Ama buralarda da var demek ki.

Razer sevmem normalde ben de Logitech çiyim ama abi akıyor şimdi fare ergonomik ben şimdi buna nasıl kötü diyebilirim. E-sporcu değilim ama Elite seviyede oyun oynarım ( CS:GO global Elite - smite plat) ve işimi fazla fazla karşılar. Ergonomik olması da en önemlisi. Onu da karşılıyor. 3 sene oldu daha hiçbir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı