Razer DeathAdder V2 Pro vs Logitech G PRO X Superlight

Selamlar, yaklaşık 2.5 yıldır Razer DeathAdder Elite faresini kullanıyorum. FPS oyunları -genellikle Valorant- oynuyorum. Farenin Skatezleri ve yandaki yapışkanları sorun çıkarmaya başladı. Tıklama gecikmesi de yapılan incelemelerde yüksek gözüküyor. Ayrıca masamın konumundan dolayı kablo da sürekli bir yerlere takılıyor ve daha sorunsuz bir hissiyat için kablosuz bir fare arıyorum. Elimde iki seçenek var: Razer DeathAadder V2 Pro'nun benim için artıları şunlar; halihazırda DeathAdder Elite kullanmam ve elime iyi oturması, Focus+ sensörünün şu an piyasadaki en iyi sensör kabul edilmesi, Skatezlerinin kaliteli olması ve tıklama gecikmesinin düşük olması. Logitech G PRO X Superlight ise şu anda çoğu e-sporcunun kullanması ve hafifliğinden çok bahsedilmesi, sorduğumda insanların çoğunun bu fareyi önermesinden dolayı kafamı çok karıştırıyor. Oyunda yüksek bir rütbedeyim ve e-sporla uğraşmak istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

Selamlar, yaklaşık 2.5 yıldır Razer DeathAdder Elite faresini kullanıyorum. FPS oyunları -genellikle Valorant- oynuyorum. Farenin Skatez'leri ve yandaki yapışkanları sorun çıkarmaya başladı. Tıklama gecikmesi de yapılan incelemelerde yüksek gözüküyor. Ayrıca masamın konumundan dolayı kablo da sürekli bir yerlere takılıyor ve daha sorunsuz bir hissiyat için kablosuz bir fare arıyorum. Elimde iki seçenek var: Razer deathaadder V2 Pro'nun benim için artıları şunlar; halihazırda DeathAdder Elite kullanmam ve elime iyi oturması, focus+ sensörünün şu an piyasadaki en iyi sensör kabul edilmesi, Skatez'lerinin kaliteli olması ve tıklama gecikmesinin düşük olması. Logitech G PRO X superlight ise şu anda çoğu e-sporcunun kullanması ve hafifliğinden çok bahsedilmesi, sorduğumda insanların çoğunun bu fareyi önermesinden dolayı kafamı çok karıştırıyor. Oyunda yüksek bir rütbedeyim ve e-sporla uğraşmak istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

DeathAdder V2 PRO e-spor için daha iyi bir seçim olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı