Razer DeathAdder V2 Pro vs SS Aerox 5 vs SS Rival 600

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir mouse arıyorum. Başlıkta belirttiğim fareleri buldum. Sizce belirttiğim mouselerden hangisini almalıyım? Hangisi verilen parasını hak ediyor. Palm grip ve claw grip tutuyorum. Hangi mouse benim için daha iyi olur?

Ayrıca 1800 TL bütçem var. Taksitli alabileceğim bütçeme göre başka mouse önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eğer elin orta veya küçük değilse yaklaşık 18-19 cm uzunluğu varsa deathadder v3 kablolu veya v2 pro seni memnun eder. Palm tutan kullanıcılar için da serisi güzel hissiyat sağlıyor.

v3 pro kullanıyorum şu an, hafifliği v2 ye göre bariz hissediliyor ancak kablolu v3 mü yoksa kablosuz v2 mi dersen orada tercih sana düşüyor biraz. Ben her zaman kablosuzun rahatlığını öncelik belirlerim ama beni bozmaz diyorsan v3 kabloluyu radarına alabilirsin.

Eğer elin orta veya küçük değilse yaklaşık 18-19 cm uzunluğu varsa DeathAdder V3 kablolu veya V2 Pro seni memnun eder. Palm tutan kullanıcılar için da serisi güzel hissiyat sağlıyor.

V3 Pro kullanıyorum şu an, hafifliği v2'ye göre bariz hissediliyor ancak kablolu V3 mü yoksa kablosuz V2 mi dersen orada tercih sana düşüyor biraz. Ben her zaman kablosuzun rahatlığını öncelik belirlerim ama beni bozmaz diyorsan V3 kabloluyu radarına alabilirsin.

MSI GM41 lightweight V2 kullanıyorum. 65 gram ağırlığı var. Ancak kablosu takılmayan kablolardan, sürtünmeyi hissettirmeyen kablo kullanılmış fakat rahatsız ediyor yine. O yüzden kablosuza geçmeyi düşünüyorum. Kablosuz mouse rahatlığı gerçekten çok iyi bir şey. Yavaş yavaş tüm ekipmanlarımı kablosuza çevireceğim.

Ek olarak bir şey daha sormak istiyorum. V2 Pro alsam, gecikme olur mu? Bağlantı kalitesi nasıl?

MSI GM41 lightweight V2 kullanıyorum. 65 gram ağırlığı var. Ancak kablosu takılmayan kablolardan, sürtünmeyi hissettirmeyen kablo kullanılmış fakat rahatsız ediyor yine. O yüzden kablosuza geçmeyi düşünüyorum. Kablosuz mouse rahatlığı gerçekten çok iyi bir şey. Yavaş yavaş tüm ekipmanlarımı kablosuza çevireceğim.

Ek olarak bir şey daha sormak istiyorum. V2 Pro alsam, gecikme olur mu? Bağlantı kalitesi nasıl?
Herhangi bir gecikme yaşamazsın dostum. Superlight, v3 pro, rampage fury z gibi kablosuz modeller kullandım en ufak bir bağlantı sorunu veya kopma donma yaşamadım.

Zowie ec2 2020 kullandım. Ben daha zowie almam sebepleri de şu.

Eğer zowie kullanıyorsan sadece oyun oynaman lazım çünkü tekerleği kademeli olduğu için sayfalarda gezinirken sürekli takır takır scroll wheel çeviriyorsun.

Elimden gelen maksimum hijyeni sağlasam bile yüzeyi çok kir tutuyor. Yağlı yüzey tutmaktan sıkılıyorsun bir yerden sonra.

Senin bahsettiğin modeli bilmiyorum ama bendeki plastik kabloydu. Paracord kablo olmaması da bir eksi benim açımdan.

Tutuş hissiyatı olarak kullandığım en iyi mouse tu ama kir tutan yüzeyi, kademeli tekerleği, ağır oluşu ve overpriced olmasından ötürü daha tercihimlerin arasına almam. Geçtiğimiz aylarda onlarda kablosuz modeller çıkardılar ama kıyamet gibi para istiyorlar

Zowie EC2 2020 kullandım. Ben daha Zowie almam sebepleri de şu.

Eğer Zowie kullanıyorsan sadece oyun oynaman lazım çünkü tekerleği kademeli olduğu için sayfalarda gezinirken sürekli takır takır scroll wheel çeviriyorsun.

Elimden gelen maksimum hijyeni sağlasam bile yüzeyi çok kir tutuyor. Yağlı yüzey tutmaktan sıkılıyorsun bir yerden sonra.

Senin bahsettiğin modeli bilmiyorum ama bendeki plastik kabloydu. Paracord kablo olmaması da bir eksi benim açımdan.

Tutuş hissiyatı olarak kullandığım en iyi mouse tu ama kir tutan yüzeyi, kademeli tekerleği, ağır oluşu ve overpriced olmasından ötürü daha tercihimlerin arasına almam. Geçtiğimiz aylarda onlarda kablosuz modeller çıkardılar ama kıyamet gibi para istiyorlar.

Anladım hocam. Benim için en mantıklısı Razer DeathAdder V2 Pro gibi duruyor.

Ek olarak bir şey daha sormak istiyorum. Driver, yazılım konusunda nasıl? Bazen oynadığım oyunlar gereği makro yapmam gerekiyor. V2 Pro ile makro yapabilir miyim?

Anladım hocam. Benim için en mantıklısı Razer DeathAdder V2 Pro gibi duruyor.

Ek olarak bir şey daha sormak istiyorum. Driver, yazılım konusunda nasıl? Bazen oynadığım oyunlar gereği makro yapmam gerekiyor. V2 Pro ile makro yapabilir miyim?
Makro konusunda maalesef bilgim yok. Hiç kullanmadığım gibi merak edipte bakmamıştım.

Bu bütçede v2 pro bence de uygun seçenek. Skatezleri iyidir mousepad üzerinde güzel kayar. Tekerlek ve clicklerin hissiyatı güzeldir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı