Razer DeathAdder V2 Pro vs V3 vs Logitech G PRO X Superlight 2 DeX vs Logitech G403

• Konuyu başlatan Veeqp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 444

Veeqp

Femtopat
Daha fazla  
Çok kafama takıldı. Paraya kıyıp Razer V3 Pro veya Logitech G PRO X Superlight 2 DeX mi almalıyım yoksa Logitech G403 Razer V2 Pro veya Razer V3 mü almalıyım? Aula, Attack Shark gibi markaları önermeyin onlara güven hissetmiyorum yani almam onları.

Çok kafama takıldı. Paraya kıyıp Razer V3 Pro veya Logitech G PRO X Superlight 2 DeX mi almalıyım yoksa Logitech G403 Razer V2 Pro veya Razer V3 mü almalıyım? Aula, Attack Shark gibi markaları önermeyin onlara güven hissetmiyorum yani almam onları.
Lamzu Thorn veya Sword X bak eğer illa marka istiyorsan Superligth 2 Dex en mantıklısı.

Birde Dex alicaksan beyaz modelinden uzak dur sararma yapması çok olasi.

Tam bütçeniz nedir hocam, DeX 2 malzeme kalitesi kötü diye biliyorum daha iyi mouseler var 888 IPS çok bir farkı yok hissedemezsiniz bile daha 400 ile 650'nin arasındaki farkı hisseden yok.

Tam bütçeniz nedir hocam, DeX 2 malzeme kalitesi kötü diye biliyorum daha iyi mouseler var 888 IPS çok bir farkı yok hissedemezsiniz bile daha 400 ile 650'nin arasındaki farkı hisseden yok.
7k diyebilirim bütçeme 8000 hz olmasından dolayı dex 2 tercih ediyordum ben

razer v3 pro ya ne diosun peki
Deathadder v3 pro mu? Vasat, onunda beyazı sararma yapar. Scroll sorunu var, malzeme kalitesi iyi değil bence uzun kullanimdan sonra Viper v2 pro ile bu çatirdamaya başliyor eğer 8000 hz falan denemek istiyorsan deneyemezsin çünkü içinde yüksek hz destekleyen dongle çıkmıyor.

7K diyebilirim bütçeme 8000 Hz olmasından dolayı DeX 2 tercih ediyordum ben

Shapeniz nedir? Daha doğrusu fareyi nasıl tutuyorsunuz?

1742835479706.png

Deathadder v3 pro mu? Vasat, onunda beyazı sararma yapar. Scroll sorunu var, malzeme kalitesi iyi değil bence uzun kullanimdan sonra Viper v2 pro ile bu çatirdamaya başliyor eğer 8000 hz falan denemek istiyorsan deneyemezsin çünkü içinde yüksek hz destekleyen dongle çıkmıyor.
belki olabilir razer mi peki logitech mi tercih etmeliyim

Shapeniz nedir? Daha doğrusu fareyi nasıl tutuyorsunuz?

Eki Görüntüle 2453282
yıllardır tek moouse kullandım g402 ve de palm grip

Daha çok mouse önerilebilir.

Daha çok mouse önerilebilir.
hocam dediğim gibi büyük markalar dışı mouse almayı düşünmüyorum ne yazıkki içimde onlara karşı güven yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı