Sahibinden'de bir satıcıdan 0 kapalı kutu 1.500TL'ye anlaştım fakat v3'te kafamı kurcalıyor.
Değer mi farka benim için 1.500TL bile fazla zorlamaya değer mi?
Farkları neler kaliteli mi V2 Pro v3'e göre.
Deathadder V3 daha hafif ve sensör gecikmesi gibi testlerde daha iyi sonuç elde ediyor. Kablosu sorun değilse alın geçin fakat kablosuz istiyorsanız V2 Pro tercih etmeniz gerekir.
Ben kendi şahsi fikrimi söylemek istersem kesinlikle RGB, kablo düşünmem V3 alırdım.
Egerki deathadder v2 de malzeme kalitesi falan iyiyse almak isterim çünkü o aradaki sensör farkını kimse hissedemez sadece deathadder v2 88gram olması beni düşündürüyor ve malzeme kalitesi için endişe ettin.
Egerki deathadder v2 de malzeme kalitesi falan iyiyse almak isterim çünkü o aradaki sensör farkını kimse hissedemez sadece deathadder v2 88gram olması beni düşündürüyor ve malzeme kalitesi için endişe ettin.
The Razer DeathAdder V3 is a lightweight, wired gaming mouse in Razer's DeathAdder lineup. This mouse has a right-handed shape and is best suited for medium or l...
The Razer DeathAdder V2 Pro is an excellent wireless gaming mouse. Its design is nearly identical to the Razer DeathAdder V2, but it now has wireless connectivit...
Malzeme kalitesi DA V3 modelinin daha iyi. Switch ve sensör meselelerine girmiyorum, pek etki etmez. Onun dışında hafiflik vesaire olsun V3 daha iyi bir model.
Malzeme kalitesi DA V3 modelinin daha iyi. Switch ve sensör meselelerine girmiyorum, pek etki etmez. Onun dışında hafiflik vesaire olsun V3 daha iyi bir model.