Razer DeathAdder V2 Scroll tuşu kronik sıkıntılı

semamca_07

Megapat
Razer DeathAdder V2 ilk aldığım modeli 1.5 yıl kadar kullandım ve scroll tuşu bozuldu yukarı çekiyorsun aşağı gidiyor, bazen hiç çalışmıyor. Yedeğini bile almıştım kampanyada denk geldiği için. FPS oyunları oynadığım için bir de DeathAdder V3 Pro Wireless modelini alayım dedim, sanırım 1.5 yıl kadar oldu, bunda da aynı sorun oluştu. Sanırım bu markada kronik problem bu durum ve bir daha Razer mouse almayı asla düşünmüyorum. Kullananlar böyle bir sorun yaşadılar mı belirtirlerse sevinirim. Bana mı denk geldi yoksa nedir bu durum hiç anlamadım ama dediğim gibi başka markalara yelken açma zamanı geldi sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer DeathAdder V2 ilk aldığım modeli 1.5 yıl kadar kullandım ve scroll tuşu bozuldu yukarı çekiyorsun aşağı gidiyor, bazen hiç çalışmıyor. Yedeğini bile almıştım kampanyada denk geldiği için. FPS oyunları oynadığım için bir de DeathAdder V3 Pro Wireless modelini alayım dedim, sanırım 1.5 yıl kadar oldu, bunda da aynı sorun oluştu. Sanırım bu markada kronik problem bu durum ve bir daha Razer mouse almayı asla düşünmüyorum. Kullananlar böyle bir sorun yaşadılar mı belirtirlerse sevinirim. Bana mı denk geldi yoksa nedir bu durum hiç anlamadım ama dediğim gibi başka markalara yelken açma zamanı geldi sanırım.

Razer farelerde zaten her birinde sorun var diye biliyorum. Nasıl beceriyorlar değişik sırf marka bilinirliği için alanlar var ama bilmedikleri şey hepsini aynı fabrika üretiyor. Razer bir tek garanti için alınır.

Üflemeyi denedin mi? Bazen scroll tuşu tozlanıyor içine kuvvetli üflersen düzelebilir.
denedim defalarca denedim başım döndü üflemekten :) v2 modelinin yedeğini koyduğum yeri bulamamıştım kaç gündür arıyorum,onu buldum şimdi taktım artık 1.5 sene de o götürsün sonra başka markaya geçiş yapacağım. ne olmuş fiyatlar böyle ona da şaşırdım, uçmuş hepsi.

Razer farelerde zaten her birinde sorun var diye biliyorum. Nasıl beceriyorlar değişik sırf marka bilinirliği için alanlar var ama bilmedikleri şey hepsini aynı fabrika üretiyor. Razer bir tek garanti için alınır.
logitech'te de var mı bu sorun? şimdiden aklımda olsun, v3 pro mu alsam g pro superlight 2'mi alsam diye ikileme düşmüştüm almadan önce.

Razer deathadder v3'tede sorun aynı devam ediyor Viperlar V2'lerdede.

Denedim defalarca denedim başım döndü üflemekten :) V2 modelinin yedeğini koyduğum yeri bulamamıştım kaç gündür arıyorum, onu buldum şimdi taktım artık 1.5 sene de o götürsün sonra başka markaya geçiş yapacağım. Ne olmuş fiyatlar böyle ona da şaşırdım, uçmuş hepsi.

Logitech'te de var mı bu sorun? Şimdiden aklımda olsun, V3 Pro mu alsam G PRO Superlight 2'mi alsam diye ikileme düşmüştüm almadan önce.

Hocam yıllarca Razer kullananlar da var sorun yaşamıyor, şans işidir belki bilemiyorum bende Logitech'in 12 yıllık bir faresi var 6-7 yıl aktif kullandım hala sağlam her şeyi çalışıyor. Sonuçta bu markalar bu mouseları belli başlı sağlamlık testlerine sokuyor. İlginç yani bu seviyede mouse un 1.5 yılda sorun çıkarması. Superlight 2 de kronik sorun yok diye biliyorum.

Hocam yıllarca Razer kullananlar da var sorun yaşamıyor, şans işidir belki bilemiyorum bende Logitech'in 12 yıllık bir faresi var 6-7 yıl aktif kullandım hala sağlam her şeyi çalışıyor. Sonuçta bu markalar bu mouseları belli başlı sağlamlık testlerine sokuyor. İlginç yani bu seviyede mouse un 1.5 yılda sorun çıkarması. Superlight 2 de kronik sorun yok diye biliyorum.
aynen öyle, şöyle güzel böyle muhteşem en iyi oyuncu mouse'u diye binlerce liraya satıyorlar sonuç bu. öyle hor da kullanmam, zaten aylardır oyun da oynamıyorum genel kullanım sadece. buna rağmen böyle bir sorun yaşamak üzücü. neyse sizi de meşgul etmeyeyim daha fazla teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığınız için.

Acaba encoder değişimini düşündünüz mü? Şu an benim de scroll tuşum sizinki gibi bozuk ama aynı satıcıda bulamadığım için şimdilik sadece switch değişimini deneyeceğim. Encoder değiştirerek bu sorundan kurtulanlar var diye biliyorum. İsterseniz araştırın.

Aynen öyle, şöyle güzel böyle muhteşem en iyi oyuncu fareyi diye binlerce liraya satıyorlar sonuç bu. Öyle hor da kullanmam, zaten aylardır oyun da oynamıyorum genel kullanım sadece. Buna rağmen böyle bir sorun yaşamak üzücü. Neyse sizi de meşgul etmeyeyim daha fazla teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığınız için.

Rica ederim hocam şahsi fikrim bütçeniz varsa G PRO X Superlight 2'yi denemeniz olur bence memnun kalacaksınız. Veya elinizdekini değerlendirmek adına mümkünse tamiri yapılabilir.

Acaba encoder değişimini düşündünüz mü? Şu an benim de scroll tuşum sizinki gibi bozuk ama aynı satıcıda bulamadığım için şimdilik sadece switch değişimini deneyeceğim. Encoder değiştirerek bu sorundan kurtulanlar var diye biliyorum. İsterseniz araştırın.
açarsam toplayamam sanırım :) pek becerikli değilim o konularda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı