Razer DeathAdder V2 Valorant'ta laglanıyor

kayrwh

Centipat
Katılım
20 Haziran 2022
Mesajlar
125
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Trendyol'dan Razer Battle Bundle aldım ve bugün elime ulaştı. Satıcının yorumlarına baktığımda vs. pek bir sorun göremedim ama mouse da Valorant oynarken gözle belli olur bir lagımsı, donma, kasma oluyor. Paketi uygun fiyatlı aldım acaba sahte mi diye düşündüm ama bilemiyorum. Çözüm falan var mı yoksa sahte mi? Akıl danışmak istedim.
 
Son düzenleme:
Merhaba, sahtelik mi bilmem ancak daha önce valorant oynarken kullanan birine denk gelip sormuştum V2yi ve o da takıldığını söylemişti. Ben deathadder essential kullanıyorum yıllar önce kanadadan aldım 6 yıldır kullanıyorum sıkıntısız. Ancak türkiyede aynı mouse u alanlar scroll problemi yaşıyor ve hatta kronik bile demişler. Belki Türkiye ürünlerinde bir sıkıntı olabilir. Yurt dışındaki ürünle kutuları da aynı değil. Daha bugün deathadder essential sattım amerikadan gelmişti türkiyedekiyle kutusu aynı değildi. Google a ingilizce sorununuzu yazarak bir araştırın derim. USByi tak çıkar yapın yazılımda polling rate i değiştirin bir de öyle deneyin.
 
Monitör Hertz'in kaç?

60 maalesef ki fakat başka ekipmanlar da olmuyor bu problem.

Merhaba, sahtelik mi bilmem ancak daha önce Valorant oynarken kullanan birine denk gelip sormuştum v2'yi ve o da takıldığını söylemişti. Ben DeathAdder essential kullanıyorum yıllar önce Kanada'dan aldım 6 yıldır kullanıyorum sıkıntısız. Ancak Türkiye'de aynı fareyi alanlar scroll problemi yaşıyor ve hatta kronik bile demişler. Belki Türkiye ürünlerinde bir sıkıntı olabilir. Yurt dışındaki ürünle kutuları da aynı değil. Daha bugün DeathAdder essential sattım Amerika'dan gelmişti türkiyedekiyle kutusu aynı değildi. Google'a İngilizce sorununuzu yazarak bir araştırın derim. USB'yi tak çıkar yapın yazılımda polling rate i değiştirin bir de öyle deneyin.

Deneyeceğim hocam sağ olun.
 
Belki psikolojik olabilir. Monitör 60 yenileme hızına sahip olduğu için laglanma gibi gözüküyor olabilir. Ama teknik kısma bakacak olursak bilgim yok.
 
Farenin Hz değerini düşürmeyi vs. denediniz mi?
 
Hocam ben de Battle Bundle siparişi vereceğim. Genel olarak -bu problem haricinde- herhangi bir kusuru var mı? Alınır mı?
 
Hocam ben de Battle bundle siparişi vereceğim. Genel olarak -bu problem haricinde- herhangi bir kusuru var mı? Alınır mı?

Hocam kulaklıkta 7.1 kodu verilmedi bana. Sitesinden alabiliyorsun fakat ses bozulmaları oluyor şu ana kadar bunları fark ettim mouse sorununu da çözdüm fiyatı yükselmeden alınır gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı