Razer DeathAdder V2 ve Razer BlackShark V2 X alınır mı?

• Konuyu başlatan K3R1M
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 972
Bütçe
2000

K3R1M

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki ürünü almayı düşünüyorum. Kulaklıkta ses kartı yokmuş laptop kullanıyorum ( Excalibur G770 1030 ) yeterli olur mu sizce?
İki ürün hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Ayrıca bunların yerine bu fiyata daha iyi ürünler de önerebilirsiniz.
Bütçe ikisi için maximum 2 bin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-08 140634.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-08 140634.png
    68,8 KB · Görüntüleme: 63
Bu iki ürünü almayı düşünüyorum. Kulaklıkta ses kartı yokmuş laptop kullanıyorum ( Excalibur G770 1030 ) yeterli olur mu sizce?
İki ürün hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Ayrıca bunların yerine bu fiyata daha iyi ürünler de önerebilirsiniz.
Bütçe ikisi için maximum 2 bin.

BlackShark'ı onermem onceden kullanma fırsatım olmustu ben sahsen begenmedim. Ped kısımları yanagı sıkıyor biraz. Ses kalitesini de pek begenemedim sahsen tabii yine siz bilirsiniz.

Ayrıca kablosuz mouse olarak bu var. Şahsen çok kablolu ürün sevmiyorum ama bu fiyatlara kaliteli kablosuz bulmak zor. Bu üründen de emin olamadım, CS veya Valorant gibi fps oyunlarında gecikme yapar mı?

İkisi de kesinlikle alınır.
Güzel değil diyenler gitsin iğrenç Cloud 2 kullansın.
Fareyi bir tık daha ucuza bulma ihtimaliniz olabilir hocam bu arada.
Nerden bulabilirim?
Blackshark kulaklık laptop ses kartıyla yeterli olur mu?

Bu iki ürünün yanında bir de Razer'ın mouse Pad'i olan bundle paketi vardı 1500 TL civarına satılıyordu ona da bakabilirsiniz. Kulaklıktan kod çıkmıyor ama seri numarasıyla çözülüyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.

DeathAdder V2 ve BlackShark V2 X kullanıyorum 7.1 driverini kurdum benim işimi görüyor.

Şöyle bir sıkıntı olabiliyor çözümünü tam bilmiyorum mikrofon ile konuşurken kulaklıktan kendi sesinizi duyuyorsunuz sanırım bu da driver ile alakalı

Bu iki ürünün yanında bir de Razer'ın mouse Pad'i olan bundle paketi vardı 1500 TL civarına satılıyordu ona da bakabilirsiniz. Kulaklıktan kod çıkmıyor ama seri numarasıyla çözülüyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.
RAZER Battle Bundle (DeathAdder V2, BlackShark V2 X,Gigantus V2 M) Gaming Set Uygun Fiyatları ile Tebilonda
bu galiba

hatta trendyolda daha ucuz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı