Bu ikisi arasında kaldım. Birinin isminde mini geçiyor sanırım daha küçük, diğeride çok eski bir mouse çok arada kaldım sizce hangisi. Elim orta diyebilirim şu anki mouse uzunluğu 12.8 cm bunları kullanabilir miyim? Tasarımı bunlardan farklı mouse önerisi yapmayın bu ikisi arasındaki boyut farkını ve şu anki mousumun arasındaki boyut farkını soruyorum.
Arkadaşım essential modelini kullanıyor. Solundaki baş parmağını koyduğu yerdeki aksan 1 aylık kullanımdan sonra eridi resmen. Bir de tekerleği bozulmuş.
Arkadaşım essential modelini kullanıyor. Solundaki baş parmağını koyduğu yerdeki aksan 1 aylık kullanımdan sonra eridi resmen. Bir de tekerleği bozulmuş.
Bu ikisi arasında kaldım. Birinin isminde mini geçiyor sanırım daha küçük, diğeride çok eski bir mouse çok arada kaldım sizce hangisi. Elim orta diyebilirim şu anki mouse uzunluğu 12.8 cm bunları kullanabilir miyim? Tasarımı bunlardan farklı mouse önerisi yapmayın bu ikisi arasındaki boyut farkını ve şu anki mousumun arasındaki boyut farkını soruyorum.
DeathAdder V2 net.
Essentialin sensörü gerçekten eski. Ayrıca bu tekerlek sorunu arkadaşımın da başına geldi aldıktan 3 ay sonra falan tekerleği çalışmadı mouse çöp oldu.
DeathAdder V2 net.
Essentialin sensörü gerçekten eski. Ayrıca bu tekerlek sorunu arkadaşımın da başına geldi aldıktan 3 ay sonra falan tekerleği çalışmadı mouse çöp oldu.
Düz v2 1 cm küçük geliyor o sıkıntı yaşatmaz ancak v2 mini bir tık dediğiniz gibi sıkıntı yaratabilir. Birde rica etsem düz V2 ve mini v2 trendyol linkini veya hepsi burada linkini atar mısınız ben bulamadım.
Düz V2 1 cm küçük geliyor o sıkıntı yaşatmaz ancak V2 mini bir tık dediğiniz gibi sıkıntı yaratabilir. Bir de rica etsem düz V2 ve mini V2 Trendyol linkini veya Hepsiburada linkini atar mısınız ben bulamadım.
Razer DeathAdder V2 Kablolu Optik Oyun Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
V2 mini çok güzel indirime girmiş değerlendirilir.