Razer DeathAdder V2 vs Essential

484169

Hectopat
Bu ikisi arasında kaldım. Birinin isminde mini geçiyor sanırım daha küçük, diğeride çok eski bir mouse çok arada kaldım sizce hangisi. Elim orta diyebilirim şu anki mouse uzunluğu 12.8 cm bunları kullanabilir miyim? Tasarımı bunlardan farklı mouse önerisi yapmayın bu ikisi arasındaki boyut farkını ve şu anki mousumun arasındaki boyut farkını soruyorum.

V2: RAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Essential Trendyol 460 TL.

Arkadaşım essential modelini kullanıyor. Solundaki baş parmağını koyduğu yerdeki aksan 1 aylık kullanımdan sonra eridi resmen. Bir de tekerleği bozulmuş.

Arkadaşım essential modelini kullanıyor. Solundaki baş parmağını koyduğu yerdeki aksan 1 aylık kullanımdan sonra eridi resmen. Bir de tekerleği bozulmuş.
essential modelinin kronik tekerlek sorunu olduğunu, ve 8 yıllık bir mouse olduğu için sensörünün de gelişmemiş olduğunu duymuştum teşekkürler.

Bunların yerine steelseries rival3 ya da logitech g203 tavsiye edebilirim.
Tasarımı bunlardan farklı mouse önerisi yapmayın bu ikisi arasındaki boyut farkını ve şu anki mousumun arasındaki boyut farkını soruyorum.
Hocam konuda tasarımı razer deathadder serisine benzer olmayan mouse önerisi istememiştim yine de tekrardan teşekkür ederim.

Bu ikisi arasında kaldım. Birinin isminde mini geçiyor sanırım daha küçük, diğeride çok eski bir mouse çok arada kaldım sizce hangisi. Elim orta diyebilirim şu anki mouse uzunluğu 12.8 cm bunları kullanabilir miyim? Tasarımı bunlardan farklı mouse önerisi yapmayın bu ikisi arasındaki boyut farkını ve şu anki mousumun arasındaki boyut farkını soruyorum.

V2: RAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Essential Trendyol 460 TL.

DeathAdder V2 net.
Essentialin sensörü gerçekten eski. Ayrıca bu tekerlek sorunu arkadaşımın da başına geldi aldıktan 3 ay sonra falan tekerleği çalışmadı mouse çöp oldu.

114.2 mm X 56 mm X 38.5 mm V2 mini
127.0 mm X 61.7 mm X 42.7 mm Düz V2
Bir tık küçük gelecektir fakat sorun olacağını sanmam.
Düz v2 1 cm küçük geliyor o sıkıntı yaşatmaz ancak v2 mini bir tık dediğiniz gibi sıkıntı yaratabilir. Birde rica etsem düz V2 ve mini v2 trendyol linkini veya hepsi burada linkini atar mısınız ben bulamadım.

Düz V2 1 cm küçük geliyor o sıkıntı yaşatmaz ancak V2 mini bir tık dediğiniz gibi sıkıntı yaratabilir. Bir de rica etsem düz V2 ve mini V2 Trendyol linkini veya Hepsiburada linkini atar mısınız ben bulamadım.

Akakçe linkleri bende çalışmadı neden bilmiyorum.
O yüzden yeniliyorum.

V2 mini çok güzel indirime girmiş değerlendirilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı