Razer DeathAdder V2 vs Razer Basilisk X Wireless

Aksmaaa

Hectopat
Daha fazla  
1000 TL alti mouse konumda sadece bu 2 mouse yazildi. Hangisi daha iyi? Ve 1000 TL alti bunlardan baska mouselarda var mı?

1000TL altı bunlardan farklı tonla fare var. Tutuş şeklin ve elinin boyunu yazarsan en uygun fareyi önerebilirler muhtemelen sana.

HyperX Pulsefire Haste, Rampage Fury Z, SteelSeries Prime Plus, Delux M800DB. 2 Kablosuz, 2 de kablolu aklıma gelen fare yazdım. Daha fazlası da mevcut piyasada. Dediğim gibi elin büyüklüğüne ve tutuş şekline göre iyi öneriler gelir.

1000TL altı bunlardan farklı tonla fare var. Tutuş şeklin ve elinin boyunu yazarsan en uygun fareyi önerebilirler muhtemelen sana.

HyperX PulseFire haste, Rampage Fury Z, SteelSeries Prime Plus, delux M800dB. 2 kablosuz, 2 de kablolu aklıma gelen fare yazdım. Daha fazlası da mevcut piyasada. Dediğim gibi elin büyüklüğüne ve tutuş şekline göre iyi öneriler gelir.

Palm grip seklinde tutuyorum elim buyuk sayilir mi bilmiyorum bundan once ASUS TUF Gaming M3 kullandim rahatti ondan once de HyperX PulseFire Core kullandim onda da rahattim.

Yani gecenki konuda fazla aktiflik yoktu forumda fazla aktiflik yok gibime geliyor eskisine gore.

Yani gecenki konuda fazla aktiflik yoktu forumda fazla aktiflik yok gibime geliyor eskisine gore.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı