Razer DeathAdder V2 vs Razer Viper Mini

Bütçe
250 TL
Eski evet ama Razer istediğiniz için mecbur bunu önermek zorunda kaldım. Rampage'ler falan var da yanihhhh...

Yok hocam o markalar benden uzak dursun zaten şu an kullandığım fare everst SGM-X7 ve hiç beğenmiyorum elime güzel oturuyor ama 5 paralık fare değil en azında Razer eskide olsa bundan kat kat iyidir.
İkisinden birine kafayı taktıysan death V2 al derim.

Rahat kulanamayacaksam almamın bir anlamı yok.
@Teccno bu arada bu fiyat bandında başka kaliteli fare önerin varsa onlara da bakabilirim.

Yok hocam o markalar benden uzak dursun zaten şu an kullandığım fare everst SGM-X7 ve hiç beğenmiyorum elime güzel oturuyor ama 5 paralık fare değil en azında Razer eskide olsa bundan kat kat iyidir.

Rahat kullanamayacaksam almamın bir anlamı yok.
@Teccno bu arada bu fiyat bandında başka kaliteli fare önerin varsa onlara da bakabilirim.

Razer DeathAdder al. Şu anda kullanıyorum. Elin küçük olsa da ideal oluyor. Gayet hoş. İnternette incelemeleri var.

Razer DeathAdder al. Şu anda kullanıyorum. Elin küçük olsa da ideal oluyor. Gayet hoş. İnternette incelemeleri var.
Önerileriniz için teşekkürler razer viper mini de karar kıldım essential'le arasında 1 cm fark var çok fazla bir şey fark edeceğini düşünmüyorum.
@SiyahPassat @Teccno bu satıcıda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum arkadaşlar şu an fare indirimde 249 TL.

Önerileriniz için teşekkürler Razer Viper Mini de karar kıldım Essential'le arasında 1 cm fark var çok fazla bir şey fark edeceğini düşünmüyorum.
@SiyahPassat @Teccno bu satıcıda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum arkadaşlar şu an fare indirimde 249 TL.

0.4mm fark var yan taraflar mini de biraz daha uzun gibi onun dışında Click tarafı çok çok az uzun fark yok denecek kadar. Bildiğim kadarıyla tek fark ergonomi biri sağ ve sol el için diğeri tam sağ el. Ben V2 mini tercih ettim çünkü daha ucuzdu Papara cashback ile 190TL'ye aldım.

@Emre3322 @mor ekmek @Teccno Viper Mini'ye siparişi geçtim arkadaşlar verdiğiniz tavsiyeler için hepinize teşekkürler.
Bende Rival 3 Wireless var 2 ay önce 250'ye almıştım.

Rival 3'e de baktım hocam fiyat olarak şu an 300 TL bandalarında beni biraz aşıyor.
Essential al. Benim de elim 19cm ve essential tam oturuyor.

Kesinlikle fiyatına değer.

Aralarında 1cm kadar fark var hocam ben de essential de karar kılmıştım bugün değiştirdim fikrimi 1 cm'den zarar gelmez fingırtip le kurtarır diye düşünüyorum.

0.4mm fark var yan taraflar mini de biraz daha uzun gibi onun dışında Click tarafı çok çok az uzun fark yok denecek kadar. Bildiğim kadarıyla tek fark ergonomi biri sağ ve sol el için diğeri tam sağ el. Ben V2 mini tercih ettim çünkü daha ucuzdu Papara cashback ile 190TL'ye aldım.
Elim büyük zamanında Sharkoon Light 2s kullandım gayet ergonomik geliyordu şuan Viper Mini ile V2 Mini arasındayım sence V2 Mini alınır mı herhangi bir eksisini gördün mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı