Razer DeathAdder V2 vs Zowie-SS

Bütçe
500

Jeswia

Kilopat
Daha fazla  
500 liralık öneri konusunda aklıma yatan fareler bunlar. DeathAdder V2 en iyi sensöre sahip fareymiş. Zowie ise e-sporcuların 1 numaralı tercihi olduğu için öneren çok. Bazı konularda da Sensei Ten ve Rival 600'ün bu farelerden iyi olduğunu öne sürenler var. Lütfen yardımcı olur musunuz? Tutuşum pençe ile avuç içi arasında, elim orta boy.

DeathAdder V2 skatez, switch, sensör ve kablo kalitesi olarak zirve diyebileceğimiz bir mouse.
Rival 310 kullanıyorum. 2 senesinde ve fare öldü. Düşürmedim,vurmadım lakin kauçukları ilk senesinde kalktı bile. Bantla tutuyorum. Kablosu sürekli bilgisayardan kopuyor. Arkamı dönerken falan kopup geri geliyor. Razer'de yaşar mıyım?

N11 aracılığıyla alıyorsunuz sonuçta. Yine de biraz daha fazla verip yorumu olan, puanı yüksek bir satıcıdan alabilirsiniz. Replika olmasına ihtimal vermiyorum.

Öyle bir sorun yaşayacağınızı sanmam. Herhangi bir sorun çıkarsa Razer teknik servisi gayet iyidir. Herhangi bir sorunda yardımcı olurlar.

N11 aracılığıyla alıyorsunuz sonuçta. Yine de biraz daha fazla verip yorumu olan, puanı yüksek bir satıcıdan alabilirsiniz. Replika olmasına ihtimal vermiyorum.

Öyle bir sorun yaşayacağınızı sanmam. Herhangi bir sorun çıkarsa Razer teknik servisi gayet iyidir. Herhangi bir sorunda yardımcı olurlar.
Sanırım sistemden anlıyorsunuz. Bu konuma da bakabilir misiniz? Dediğinizi değerlendirip 25 lira fazla verip Trendyol'dan alacağım.

500 liralık öneri konusunda aklıma yatan fareler bunlar. DeathAdder V2 en iyi sensöre sahip fareymiş. Zowie ise e-sporcuların 1 numaralı tercihi olduğu için öneren çok. Bazı konularda da Sensei Ten ve Rival 600'ün bu farelerden iyi olduğunu öne sürenler var. Lütfen yardımcı olur musunuz? Tutuşum pençe ile avuç içi arasında, elim orta boy.
Çoğu e-sporcu Logitech kullanmakta. Hatta genel olarak en iyi fareler listesinde Zowie modeller bir hayli diplerde. Razer DeatAdder V2’de yanılmıyorsam çok olmadı çıkalı ve iyi gerçekten. Yerinizde olsam düşünmeden Razer olan modeli seçerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı