Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim fareyi almayı düşünüyorum. Sizce bu mouse alınır mı? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bir de kasa ile fare arası mesafe var algılama da bir sorun olur mu?

FPS oyunu oynuyorum ve onun için alacağım. Şu an kullandığım fare Logitech G402. herhangi bir sorun yaşamıyorum fakat ağır geliyor ve döndüremiyorum.

Pilli bir mouse, önceki mouse'unuzdan yaklaşık 40-50 gram daha hafif. Bağlantıda sorun yaşamazsınız çok uzak değilse. Mesafesine bakabilirsiniz sitesinden. Fiyatının fazla olduğunu düşünüyorum şu an.

Onun yerine kablosuz olarak elinize de uyacaksa bunu tercih edin daha iyi:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim fareyi almayı düşünüyorum. Sizce bu mouse alınır mı? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bir de kasa ile fare arası mesafe var algılama da bir sorun olur mu?

FPS oyunu oynuyorum ve onun için alacağım. Şu an kullandığım fare Logitech G402. herhangi bir sorun yaşamıyorum fakat ağır geliyor ve döndüremiyorum.

Dav2'ye kıyasla daha kötü bir optiğe sahip. Lakin HyperSpeed içinde bulunan optik de gayet iş görür. SteelSeries'in optiği daha iyi olan Rival 3 Wireless modeli var ama onun pil süresi noktasında eleştiriler mevcut. Ama daha ucuz.

Pilli bir mouse, önceki mouse'unuzdan 40 gram daha hafif. Bağlantıda sorun yaşamazsınız çok uzak değilse. Mesafesine bakabilirsiniz sitesinden. Fiyatının fazla olduğunu düşünüyorum şu an. Onun yerine kablosuz olarak bunu tercih etmeniz daha iyi:

Elinize uyarsa alınır.

M600 olan sürümünü kullanmıştım. Malzeme kalitesi ve yazılımı desteği kötüydü. M600s nasıldır bilmiyorum ama. Çünkü M600'ün kablolu versiyonu diyebileceğimiz M300 daha kötü bir optiğe sahipti evet ama malzeme kalitesi daha iyiydi.

Çok memnunum. AAA pille kullanıyorum 85gr civarı oluyor ve 20-25 gün gidiyor pil (duracell) 140-150gr farelerden sonra geçtim ve alıştım şu anda 500dpi kullanıyorum.

5G+ Optik kullanıyor. Focus serisinden bir önceki serisi razerin ancak çok kaliteli bir sensör. Focus ile arasında farkedilebilecek kadar fark yok. Ben 2 ay önce amazon'dan 140tlye deathadder v2 mini için olan grip tape paketini alıp bunda kullandım biraz küçük olmasına rağmen çok güzel oturdu

Pilli bir mouse, önceki mouse'unuzdan yaklaşık 40-50 gram daha hafif. Bağlantıda sorun yaşamazsınız çok uzak değilse. Mesafesine bakabilirsiniz sitesinden. Fiyatının fazla olduğunu düşünüyorum şu an.

Onun yerine kablosuz olarak elinize de uyacaksa bunu tercih edin daha iyi:
Bu akşam İncehesap üzerinden indirime girecek. Eğer fiyatı 600-750 TL bandında olursa alabilirim. 1000 TL bir mouse için çok para gerçekten.

Bu akşam İncehesap üzerinden indirime girecek. Eğer fiyatı 600-750 TL bandında olursa alabilirim. 1000 TL bir mouse için çok para gerçekten.
DA V2 X de 900TL'ye satılan bir mouse zaten. Hak ettiğini düşünmüyorum dediğim gibi. Ekstra 100TL ekliyorsunuz sadece M600S için. 600-750TL bandına düşerse baya iyi ama sanmıyorum. 800-850'ye falan düşer büyük ihtimal.

DA V2 X de 900TL'ye satılan bir mouse zaten. Hak ettiğini düşünmüyorum dediğim gibi. Ekstra 100TL ekliyorsunuz sadece M600S için. 600-750TL bandına düşerse baya iyi ama sanmıyorum. 800-850'ye falan düşer büyük ihtimal.
1k TL gibi bir fiyata gerçekten çıkamam. Dediğim gibi eğer hani olur da 600-750 TL bandına düşerse o zaman alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı