Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed alınır mı?

Aralıkdan beri kullanıyorum hiç el yormuyor el izi kir pislik tutmuyor 2k dpi ile kulanıyorum dpi oyundan oyuna fark ediyor 600 ile 2k arası kullandım hep altının seramik oluşu hoşuma gitti mouspad üzerinde yokmuş gibi hareket ediyor 2 pil ile kullanıyorum günlük 6 saat falan kullanım ile aralıktan bu yana 2 kere pil değiştim alma sebebim laptopta kullanmam BT ile bağlayıp kullanıyorum masaüstünde 2.5GHz sürekli takılı sadece sevmediğim tek şey oda bana göre 1dk kullanmayınca kapanıyor oluşuydu ama oda Razer prgramı ile cözülüyormuş pil yerine Type-C şarj beklerdim.
IMG_20220906_205406.jpg
IMG_20220906_205400.jpg

Aralıkdan beri kullanıyorum hiç el yormuyor el izi kir pislik tutmuyor 2K DPI ile kullanıyorum DPI oyundan oyuna fark ediyor 600 ile 2K arası kullandım hep altının seramik oluşu hoşuma gitti mouspad üzerinde yokmuş gibi hareket ediyor 2 pil ile kullanıyorum günlük 6 saat falan kullanım ile aralıktan bu yana 2 kere pil değiştim alma sebebim laptopta kullanmam BT ile bağlayıp kullanıyorum masaüstünde 2.5GHz sürekli takılı sadece sevmediğim tek şey oda bana göre 1dk kullanmayınca kapanıyor oluşuydu ama oda Razer prgramı ile cözülüyormuş pil yerine Type-C şarj beklerdim. Eki Görüntüle 1802201Eki Görüntüle 1802202

F/P odaklı bir model olduğu için batarya yerine pil kullanıyorlar. Hatta abisine kıyasla daha zayıf bir sensör var güç tüketimi yüzünden anladığım kadarıyla. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

F/P odaklı bir model olduğu için batarya yerine pil kullanıyorlar. Hatta abisine kıyasla daha zayıf bir sensör var güç tüketimi yüzünden anladığım kadarıyla. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Teşekkür ederim öncelikle daha önce A4Tech X7 laser kullanıyordum memnundum ki hala elimde duran bir mouse karşılaştırdığımda nedense Razer biraz titreme yapiyor gibi FPS oyunlarında X7'de boyle bir sorun yaşamamıştım ama bunu sadece Bluetooth üzerinden yapıyor 2.4 GHz de yapmadı hiç onun dışında çok memnunum ergonomisi çok iyi tek küçük pille kullanırsanız da çok hafif oluyor.

Merhaba bende almak istiyorum fakat N11 veya Trendyol gibi yerden alacağım fakat güvenemiyorum önceki farem DeathAdder Essential'dı bozuldu ve bu fareyi almayı düşünüyorum güzelmi yoksa DeathAdder V2 Mini alabilirim siz hangisini alırdınız Razer'dan başka mouse almak istemiyorum bu arada sorularıma cevap verirseniz memnun olurum iyi günler.

Merhaba bende almak istiyorum fakat N11 veya Trendyol gibi yerden alacağım fakat güvenemiyorum önceki farem DeathAdder Essential'dı bozuldu ve bu fareyi almayı düşünüyorum güzelmi yoksa DeathAdder V2 Mini alabilirim siz hangisini alırdınız Razer'dan başka mouse almak istemiyorum bu arada sorularıma cevap verirseniz memnun olurum iyi günler.
Essential ile V2 X HyperSpeed aynı boyut. V2 Mini daha küçük kalıyor, alışma zorluğu çekersiniz.

Cevabiniz icin teşekkürler DeathAdder V2 X alacagim. İyi gunler.

Ben hala V2 X kullanıyorum hiçbir problemi yok rekabetçi oyunlarda falan bir sorun yasamadım öneririm pil konusu birazcık can sıkmaya başladı sadece neden bilmiyorum günde 7 8 saat bilgisayar oynuyorum 2 ay falan gidiyor şarjlı olsaymış daha iyi olabilirmiş tek sorunu da bu bunun dışında gayet güzel kullanişlı mouse bazen televizyona bağlıyorum BT performansı 2.4GHz kadar güzel ve akıcı.

8 aydır bende bu arada mouse 700 liraya falan almıştım önerim alabilirsiniz 8 aydır pil harici bir sorunum yok 😂

Ben hala V2 X kullanıyorum hiçbir problemi yok rekabetçi oyunlarda falan bir sorun yasamadım öneririm pil konusu birazcık can sıkmaya başladı sadece neden bilmiyorum günde 7 8 saat bilgisayar oynuyorum 2 ay falan gidiyor şarjlı olsaymış daha iyi olabilirmiş tek sorunu da bu bunun dışında gayet güzel kullanişlı mouse bazen televizyona bağlıyorum BT performansı 2.4GHz kadar güzel ve akıcı.

8 aydır bende bu arada mouse 700 liraya falan almıştım önerim alabilirsiniz 8 aydır pil harici bir sorunum yok 😂
n11 den almayi dusunuyorum guvenlimidir acaba techburada diye satici satiyor 900 tlye linkini birakiyorum :

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı