Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed alınır mı?

cilginlokmaci45

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 8GB
16GB RAM
2X500 GB SSD
İ3 10105F 3.70Ghz İşlemci
H410MH S2 Anakart
Elim büyük ve yapılı aşırı değil ama ortalamdan büyük olduğu kesin. Kablolu DeathAdder kullancısıyım, Razer fanboyluğu var hem büyüklüğü hem de marka kalitesi için bu mouse'u düşünüyorum. İşim çoğunlukla borsada analiz ve oyun olur. Online oyunda sıkıntı çeker miyim, almaya değer bir mouse mu? Parası sorun değil. Kablosuz ve elime DeathAdder gibi oturan güzel bir mouse için istemiştim, düşünceleriniz nedir?

Elim büyük ve yapılı aşırı değil ama ortalamdan büyük olduğu kesin. Kablolu DeathAdder kullancısıyım, Razer fanboyluğu var hem büyüklüğü hem de marka kalitesi için bu fareyi düşünüyorum. İşim çoğunlukla borsada analiz ve oyun olur. Online oyunda sıkıntı çeker miyim, almaya değer bir mouse mu? Parası sorun değil. Kablosuz ve elime DeathAdder gibi oturan güzel bir mouse için istemiştim, düşünceleriniz nedir?

Ağır bir mouse bütçe nedir daha iyileri çıkar. Kronik scroll sorunu var diye biliyorum

Elim büyük ve yapılı aşırı değil ama ortalamdan büyük olduğu kesin. Kablolu DeathAdder kullancısıyım, Razer fanboyluğu var hem büyüklüğü hem de marka kalitesi için bu mouse'u düşünüyorum. İşim çoğunlukla borsada analiz ve oyun olur. Online oyunda sıkıntı çeker miyim, almaya değer bir mouse mu? Parası sorun değil. Kablosuz ve elime DeathAdder gibi oturan güzel bir mouse için istemiştim, düşünceleriniz nedir?
Aynı fiyata büyük bir mouse istersen bunu öneririm.

Ağır bir mouse bütçe nedir daha iyileri çıkar. Kronik scroll sorunu var diye biliyorum.

2.500 civarina açığım hocam.

Aynı fiyata büyük bir mouse istersen bunu öneririm.

Hocam dediğim mouse zaten DeathAdder buyuk bir mouse daha buyugune ihtiyacım oldugunu zannetmiyorum. Bütçe konusu icinde 2.500 civari uygundur.

2.500 civarina açığım hocam.

Hocam dediğim mouse zaten DeathAdder buyuk bir mouse daha buyugune ihtiyacım oldugunu zannetmiyorum. Bütçe konusu icinde 2.500 civari uygundur.

Razer Logitech veya SS bu bütçede alınmaz @Yoneistaken hocamın attığını alın geçin

Başka forumda sordum orada kullanan %90 memnun üründen uzun kullanım sonucu. Emin olamadım neden bu kadar alınmaz şeklinde düşündünüz ki?

Razer'ın kronik encoder sorunu denk gelebilir fakat benim için daha eksisi ise pilli olması şarjlı bataryalı dururken artık pilli mouse alınmaz hocam.

Kullanan biri olarak yanitlayayim. Arkadaşların dediği gibi kronik bir sorun yaşamadım. Sadeligini, tasarimini da seviyorum açıkçası. Ben şahsen bilindik marka olsun kafasindayim razer steelseries vb gibi o yüzden razer almıştım.
Tek sıkıntı yaşadığım konu dandik pil koyunca hemen bitiyor pili. Kaliteli pil koymak lazım. Pil kapağının üstten açılması da çok hoş bence.

@Michael_Kaiser arkadaşa al demedim kendi kullanım tecrubemi söyledim, siz kullandiysaniz siz paylaşın tecrubenizi disslike atmanın amaci ne kanka anlayamadım.

Kullanan biri olarak yanitlayayim. Arkadaşların dediği gibi kronik bir sorun yaşamadım. Sadeligini, tasarimini da seviyorum açıkçası. Ben şahsen bilindik marka olsun kafasindayim razer steelseries vb gibi o yüzden razer almıştım.
Tek sıkıntı yaşadığım konu dandik pil koyunca hemen bitiyor pili. Kaliteli pil koymak lazım. Pil kapağının üstten açılması da çok hoş bence.

@Michael_Kaiser arkadaşa al demedim kendi kullanım tecrubemi söyledim, siz kullandiysaniz siz paylaşın tecrubenizi disslike atmanın amaci ne kanka anlayamadım.
Tek amacım "Bilindik marka" tabiri

Tek amacım "Bilindik marka" tabiri
Razer bilindik marka değil mi yani? Ben şahsen çin markalarını almayı tercih etmiyorum arkadaş da razer fanboyu olduğunu söylemiş ona göre konuştum.

Sizin önerdiğiniz mouse daha iyi olabilir ben sadece kullanım tecrubemi paylaştım da neyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı