Razer Deathadder V2 X HyperSpeed alınır mı?

Krak3n_0

Decapat
Daha fazla  
Fiyatı piyasaya göre ucuz. Kontrol ettiğimde yeni yazdığını gördüm, zaten Kaufland'dan sipariş vereceğim (bilmeyenler için bizdeki büyük marketler gibi düşünebilirsiniz). Fare genel olarak nasıl? Tavsiye edermisiniz? Sol taraftaki ek tuşlar/makrolar parmağıma dolanır diye korkuyorum, sizce öyle olur mu? Minecraft'ta bazen PvP atıyorum, hızlı tıklarken o tuşlara tıklamak istemem. (Atk vb serisini veya her yerde bulunmayan modelleri önermeyin. Yurt dışındayım, temini zor. Aliexpress, Amazon veya yerel internet sitelerinden alabiliyorum. ATK Store'da ekstra gümrük vergisi çıkabilir diye tercih etmiyorum, bilginiz olsun.)

Fiyatı piyasaya göre ucuz. Kontrol ettiğimde yeni yazdığını gördüm, zaten Kaufland'dan sipariş vereceğim (bilmeyenler için bizdeki büyük marketler gibi düşünebilirsiniz). Fare genel olarak nasıl? Tavsiye edermisiniz? Sol taraftaki ek tuşlar/makrolar parmağıma dolanır diye korkuyorum, sizce öyle olur mu? Minecraft'ta bazen PvP atıyorum, hızlı tıklarken o tuşlara tıklamak istemem. (Atk vb serisini veya her yerde bulunmayan modelleri önermeyin. Yurt dışındayım, temini zor. Aliexpress, Amazon veya yerel internet sitelerinden alabiliyorum. ATK Store'da ekstra gümrük vergisi çıkabilir diye tercih etmiyorum, bilginiz olsun.)
mouse büyük elin büyükse alabilirsin
Yan tuşlarıni hiç kullanmadım ona rağmen hiç rahatsız etmiyor hani yanlışlıkla tıklayacagını düşünmüyorum. Mouse agır 106 g dı yanlış hatırlamıyorsam (pilli olduğundan)
2 sene kullandım hocam hiç sorun yasamadım güzel mouse öneririm.

Ben daha önceden arkadaşa önerimi yapmıştım zaten. Başka modellere yönelmiş. 😶
Teşekkür ederim tekrardan ama o modeller maalesef zamlandı ondan dolayı tekrar konu açmak istedim

Mouse büyük elin büyükse alabilirsin
Yan tuşlarıni hiç kullanmadım ona rağmen hiç rahatsız etmiyor hani yanlışlıkla tıklayacagını düşünmüyorum. Mouse agır 106 g dı yanlış hatırlamıyorsam (pilli olduğundan)
2 sene kullandım hocam hiç sorun yasamadım güzel mouse öneririm.

Elim ortalama (belki nispeten küçük ), rahatsiz eder mi?

Teşekkür ederim tekrardan ama o modeller maalesef zamlandı ondan dolayı tekrar konu açmak istedim

Elim ortalama (belki nispeten küçük ), rahatsiz eder mi?
şuan kullandığın mouse ile alacağın mouse u epey üzerinden karşılaştır ölçülerini istersen öyle bir fikir sahibi olabilirsin ben şuan mchose a7 ultra kullanıyorum elime oturuyor v2 büyük geliyordu

Deathadder V4 Pro hariç her ürün kronik sorunlu. O kadar fazla Razer geçti ki elimden … Tercih etmeyin.
valla hocam v2 razer marka kullandığım ilk üründü 2 sene boyunca kullandım hiç bir problem yaşamadım değiştirmemin sebebi elime büyük gelmesiydi. (ürünü 2. el olarakta sattım sattığım kişide herhangi bir olumsuz geri dönüş yapmadı açıkçası)
forumda genelde diyorlar teknoloji şans işi gerçektende öyle aslında :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı