Elektronik Razer Deathadder V2 X Hyperspeed Kablosuz Mouse 1641,75 TL

Erenkhan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Mouseumun bozulması üzerine yeni kablosuz mouse ararken önüme çıktı.

Prime Fırsatı'yla 1641,75 TL'ye geliyor, vade farksız 2 taksit yapıyor. Mouse'un diğer sitelerde fiyatı ortalama 2000-2200 arasında değişkenlik göstermekte.

Kablosuz mouse arayanlar için güzel fırsat.

Büyük eli olanlara öneririm 2 senedir kullanıyorum. AAA veya AA pille çalışıyor ikisiyle aynı anda çalışmıyor. AA pil 1 ay gidiyor. Şarj aletim olduğu için değiştirip kullanıyorum. Benim için pilli candır bataryayla uğraşmak 2 3 sene sonra sorun oluşturuyor, performansı düşüyor.

Hangi şarj ve pili kullanıyorsunuz? Ben de almayı düşünüyorum.

Gp recyko modelini ve varta markasını kullanıyorum. Elimde 5 yıllık farklı markalar da var performansı düşse de elimin altındaki fareden kullanmakta bi zarar görmüyorum. Fiyat farkı varsa uygun olan başka bir markayı alın. Elinizde 4 tane pil olunca 30 veya 25 günde bir şarj etmeniz hiç fark etmiyor. Şarj aletim belkide 20 senelik, babamdan kalma olduğu için marka modeli bilmiyorum

@Batina

Scroll'un bana attığı bakış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…