Çok nadir oluyor.Bu insana kafayı yedirmez mi ya? Neden böyle oluyor acaba.
Çok nadir oluyor.Bu insana kafayı yedirmez mi ya? Neden böyle oluyor acaba.
İsterse ayda bir olsun. Alınmayacak bir mouse. Scroll sorunlu.Çok nadir oluyor.
A4 Tech gerçekten böyle. 15 senelik mouse'unu kullanıyordum, yeni anakartlarda PS/2 girişi yok diye emekliye ayırdım. O kadar dayanıklı çıktı. Hatta ara ara tekrar A4T yeni mouselarını denesem mi diye düşünüyorum da yeterince bilgi sahibi değilim, bakalım araştıralım.Geçen yıl itopyanın indirimiyle almıştım. 2,4 ghz alıcısı parazitlerden etkileniyor atıyorum oyunda fps in bir anda 100 den 5-6 fps e düşmesi gibi oluyor imleç takıla takıla hareket ediyor. Bunu her zaman yapmıyor ama yine de sıkıntı. Alıcı mouse yakın olursa sorun yok. Veya bluetooth da sorun yok. Ama alıcısı bu şekilde. 20 gün kullandım kenara attım. Sonra Logitech M650 aldım o da etkileniyor ama Razer 10 kere yapıyosa Logitech 1 kere yapıyor mouse'u aç kapa yap düzeliyor. Razerda böyle olmuyor canı ne zaman isterse düzeliyor. O kadar para veriyoruz adam gibi mouse kullanamıyoruz eskinin fasonları bile şimdinin premiumlarından kaliteli 2005 te aldığım A4tech kablosuz mouse hala köpek gibi çalışıyor.
Ama fiyat olarak da 3 katıG PRO X kullanıyorum 80-90 saat yanılmıyorsam o kadar fazla gidiyor ki unutuyorsunuz bazen şarj bitiyor deyince şok geçiriyorsunuz![]()
Geçen yıl itopyanın indirimiyle almıştım. 2,4 ghz alıcısı parazitlerden etkileniyor atıyorum oyunda fps in bir anda 100 den 5-6 fps e düşmesi gibi oluyor imleç takıla takıla hareket ediyor. Bunu her zaman yapmıyor ama yine de sıkıntı. Alıcı mouse yakın olursa sorun yok. Veya bluetooth da sorun yok. Ama alıcısı bu şekilde. 20 gün kullandım kenara attım. Sonra Logitech M650 aldım o da etkileniyor ama Razer 10 kere yapıyosa Logitech 1 kere yapıyor mouse'u aç kapa yap düzeliyor. Razerda böyle olmuyor canı ne zaman isterse düzeliyor. O kadar para veriyoruz adam gibi mouse kullanamıyoruz eskinin fasonları bile şimdinin premiumlarından kaliteli 2005 te aldığım A4tech kablosuz mouse hala köpek gibi çalışıyor.
Sorunlu dediğiniz bozuluyor mu hocam? Yoksa scroll sadece kaydırsın yeter ne işimiz olacak. Ayrıca belki bu ışınlanma olayı sadece bende oluyordur. Tam bilemiyorum.İsterse ayda bir olsun. Alınmayacak bir mouse. Scroll sorunlu.
Bildiğimiz scroll'un yukarı kaydırınca aşağıya gitme sorunu var DA2'lerde.Sorunlu dediğiniz bozuluyor mu hocam? Yoksa scroll sadece kaydırsın yeter ne işimiz olacak. Ayrıca belki bu ışınlanma olayı sadece bende oluyordur. Tam bilemiyorum.
Belki bu model sorunludur bilemiyorum. Yabancı forumlarda da benzer şikayetlere rastladım. Bu model ikide bir indirime giriyor zaten geçen yıl 700 küsüre almıştım. Kenarda duruyor lazım olursa bluetoothla kullanırız. Sizinki çok daha üst bir model böyle bir mouse için ömrü kısa kalmış. Çantada taşımakla sensöre bişey olmaz sizinki de şanssızlık olmuş. Bir de Razer ornata V3 X klavyem var ondan da hiç memnun kalmadım mouse gibi kenarda duruyor. Bir daha Razer'a tövbe.Hocam bayağıdır Basilisk X Hyperspeed kullanıyordum. Dediğiniz sorunu hiç yaşamadım ve gayet memnundum. Dün sensör kendi kendine öldü 3-4 yılın sonunda -ki çok yanımda taşıdım, sırt çantamda bi yerlere sıkıştırarak gezdim ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.