Razer Deathadder v2 X Hyperspeed vs Asus Tuf M4 Wireless

Pil ömrü ve yazılımının daha iyi olmasından dolayı Razer öneririm. Zamanında bu iki mouse arasında kalmıştım, ergonomisi, pil ömrü ve daha ağır olmasından dolayı V2x aldım. Şu anda epey memnunum. Aklınızda bir soru işareti varsa sorabilirsiniz.

Pil ömrü ve yazılımının daha iyi olmasından dolayı Razer öneririm. Zamanında bu iki mouse arasında kalmıştım, ergonomisi, pil ömrü ve daha ağır olmasından dolayı V2x aldım. Şu anda epey memnunum. Aklınızda bir soru işareti varsa sorabilirsiniz.
Ben şimdi D.A V2 kablolu modelini sattım. Razer güzel mouse ama arada takılıyordu. Bir de ekstra yazılım indirmek yerine asus armoury create var zaten onu kullanırım düşüncesiyle asus tuf daha ağır basıyor.

Ben şimdi D.A V2 kablolu modelini sattım. Razer güzel mouse ama arada takılıyordu. Bir de ekstra yazılım indirmek yerine asus armoury create var zaten onu kullanırım düşüncesiyle asus tuf daha ağır basıyor.
Hocam armoury crate için M4 wireless almayı düşünüyorsanız direk onu alın derim. Bu tip bazı çevre birimleri yazılımları bilgisayarın işlemcilerini ve ramlerini çok yorabiliyor, o yüzden ne kadar az yazılım arka planda çalışırsa sizin için o kadar daha iyi olur. M4 wireless'ın sensörü V2x'in sensöründen çok farklı değil, o yüzden oyunlarda çok sorun yaratmaz. Sadece pil ömrü yarı yarıya daha az olduğu için şarjlı pille kullanmanızı tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun.

Ayrıca Asus TUF ve Asus ROG çok iyi mouselar üreten iki alt firma, ikisi de sizi kolay kolay üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı