Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed vs Logitech G G402 Hyperion

Bütçe
1000-1900

lortex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, mouse almayı düşünüyorum, sizce hangisi? Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed mi yoksa Logitech G G402 hyperion ya da bu fiyat bandında önerebileceğiniz mouse var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, mouse almayı düşünüyorum, sizce hangisi? Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed mi yoksa Logitech G G402 hyperion ya da bu fiyat bandında önerebileceğiniz mouse var mı?

V2X sanırım pille çalışıyor, pille çalışan fareleri tercih etmeyin onların yerine Furylevel Z1 alabilirsiniz veya stok bulursanız Ajazz AJ159 Pro.

V2X kullanıyorum ben. Malzeme kalitesinden memnunum. Sensörü de gayet yeterli bence. Çin markalari yerine tercih ederdim ben. Ama sensor takıntıniz varsa daha iyisi vardir ayni fiyata. Logitech modeli ise hic alinmaz bence.

V2X sanırım pille çalışıyor, pille çalışan fareleri tercih etmeyin onların yerine Furylevel Z1 alabilirsiniz veya stok bulursanız Ajazz AJ159 Pro.
Bence pil ile çalışması güzel. Bitince pil hemen takip devam ediyorum kullanmaya. Iki boyut pil de aliyor yani bir nevi agirlik ayarlayabiliyorsunuz. Ama tercih meselesi.

Şimdi baktım da Z1'de tükenmiş...

Tabii ki fakat herkes sürekli pil satın almak istemeyebilir bilgisayarı kullanmadığınız zamanlar şarj edebilmek daha rahat bence tabii ki herkesin kendi seçimi.

İkisi de çöp. El boyutunuz, tutuş şekliniz nedir?

Fare tutuş şeklim fingertip grip el boyutu el uzunluğu 18cm el genişliği 10cm.

V2X sanırım pille çalışıyor, pille çalışan fareleri tercih etmeyin onların yerine furylevel Z1 alabilirsiniz veya stok bulursanız Ajazz AJ159 Pro.

Peki Attack Shark X3 Superlight nasıl bunun hakkında bir şey biliyor musunuz ya da başka önerebileceğiniz mouse var mı kablolu kablosuz fark etmez.

Son düzenleme:
Şimdi baktım da Z1'de tükenmiş...

Tabii ki fakat herkes sürekli pil satın almak istemeyebilir bilgisayarı kullanmadığınız zamanlar şarj edebilmek daha rahat bence tabii ki herkesin kendi seçimi.

Z1'in stok 1.5 ay icinde gelecek mail attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@lortex X3 alınmaz. Buna bakın:

Peki bunun dışında başka kablolu kablosuz fark etmez önerebileceğiniz mouse var mı?

Bu fareler hakkında ne düşünüyosun bir fikrin var mı biliyosanda senin attığın mouse mu yoksa bu fareler mı?

Son düzenleme:
@lortex nitelik bakımından MAD R daha iyi ancak bunlar genele olarak claw tutuş için tasarlanan mouseler. Fingertip için benim attığım daha uygun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…