Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed vs Logitech G G402 Hyperion

Bütçe
1000-1900
@lortex nitelik bakımından mad r daha iyi ancak bunlar genele olarak claw tutuş için tasarlanan mouseler. Fingertip için benim attığım daha uygun olur.

Peki bu site güvenilir mi herhangi bir sorunda sorun yaşatmazlar değil mi?

@NoBMPR R8 bu fareler Çin üretimiymiş bir sorunla veya sıkıntıyla karşılaşır mıyım?

@NoBMPR R8 peki siz bir seçim yapmak isteseniz hangisi alırsınız.

Darmoshark M3S Pro Wireless mouse​

VXE mad r Wireless mouse​

VGN Dragonfly Wireless mouse​

Son düzenleme:
@lortex mad r daha iyidir ancak M3 Pro'yu kendim kullandım gayet iyidir. Bende fingertip tutuyorum.

Mad r sarjı kapasitesi çok az gibi 200 mAh da 8000Hz ve 4000 Hz kaç saat gider tahmini bir fikriniz var mı karşılaştırınca şarj konusunda Dragonfly biraz daha iyi gibi geliyor ama sizin de fikrinizi almak isterim okudum yorumlarda Dragon fly F1 Pro'ya çok iyi diyorlar. Hocam bir de biraz daha dikkatli inceledim benim tutuşum claw tutuşu gibi.

1731507255725.png

Son düzenleme:
V2X kullanıyorum ben. Malzeme kalitesinden memnunum. Sensörü de gayet yeterli bence. Çin markalari yerine tercih ederdim ben. Ama sensor takıntıniz varsa daha iyisi vardir ayni fiyata. Logitech modeli ise hic alinmaz bence.

Bence pil ile çalışması güzel. Bitince pil hemen takip devam ediyorum kullanmaya. Iki boyut pil de aliyor yani bir nevi agirlik ayarlayabiliyorsunuz. Ama tercih meselesi.
Hocam unutulduk mu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı