Razer Deathadder V2 X mouse Bluetooth'a bağlanmıyor

memoshwastaken

Hectopat
Daha fazla  
Razer Deathadder v2 X HyperSpeed model farem var. Farenin kablosuz 2.4 Hz adaptörünü kaybettim ve Bluetooth olarak bağlanmak istiyorum fakat bağlanmıyor, nasıl çözebilirm?

Dosya Ekleri

• resim_2023-10-07_212515747.png
    resim_2023-10-07_212515747.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 60
  • Ekran görüntüsü 2023-10-07 212403.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-07 212403.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 59
Tüm tuşlara aynı anda basılı tutunca bağlanmaya hazır hale geçiyor

Hocam kusura bakmayın yeni görüyorum. Tüm tuşlardan kastınız sağ Click sol Click DPI ayarlama tuşları ve yan tuşlar değil mi? Ve bağlanana kadar basılı mı tutmam gerekiyor yoksa 1 defa basıp daha sonra BT aktif hale getirip PC'den BT açmam mı lazım? Videolu bir anlatımı vs. varsa gönderirseniz çok çok iyi olur. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Hocam kusura bakmayın yeni görüyorum. Tüm tuşlardan kastınız sağ Click sol Click DPI ayarlama tuşları ve yan tuşlar değil mi? Ve bağlanana kadar basılı mı tutmam gerekiyor yoksa 1 defa basıp daha sonra BT aktif hale getirip PC'den BT açmam mı lazım? Videolu bir anlatımı vs. varsa gönderirseniz çok çok iyi olur. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam videoda da görüldüğü üzere yan tuşlar ve DPI tuşlarına 3 saniye basılı tutunca bağlanti moduna geçiyor (kusura bakma yanlış anlatmışım).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı