Razer DeathAdder V2 yanları soyuldu

D0HA

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster ABRA A5 V15.8
Öncelikle selam dostlar. Yaklaşık 1 yıl önce aldığım farenin yanı soyulmaya başladı. Resimde de gördüğünüz üzere sol yanı bu şekilde oldu ve ben de bantla orayı kapattım ki daha da kötü olmasın. Sizce ne yapabilirim? Garantiye göndereceğim fakat kullanıcı hatası vs. diyebilirler ve aynı şekilde geri gönderebilirler. İnternetten ek malzeme ve bantlara baktım fakat emin olamadım. Bir öneriniz var mıdır?

Dosya Ekleri

• BA1BDC03-88C1-466C-85B4-1D22F32B7E71.jpeg
    BA1BDC03-88C1-466C-85B4-1D22F32B7E71.jpeg
    372,5 KB · Görüntüleme: 251
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam dostlar. Yaklaşık 1 yıl önce aldığım farenin yanı soyulmaya başladı. Resimde de gördüğünüz üzere sol yanı bu şekilde oldu ve ben de bantla orayı kapattım ki daha da kötü olmasın. Sizce ne yapabilirim? Garantiye göndereceğim fakat kullanıcı hatası vs. diyebilirler ve aynı şekilde geri gönderebilirler. İnternetten ek malzeme ve bantlara baktım fakat emin olamadım. Bir öneriniz var mıdır?
Garantisi varsa gönderin. Bir şansınızı deneyin derim, olmazsa bantları aliexpress gibi yerden bulursunuz.

Ürünü nereden almıştınız?
Maalesef piyasada fazlaca sahtesi bulunan bir ürün.

Grip tapeler soyulmuş çok pahalı bir şey değil alırsınız tamamen soyulunca. Bu arada bunları DeathAdder V3 Pro'ya taktıgım da ağırlaşmıştı 10 dk geçmeden soyup çöpe attım siz nasıl kullanıyorsunuz rahatsız etmiyor mu?

Garantisi varsa gönderin. Bir şansınızı deneyin derim, olmazsa bantları AliExpress gibi yerden bulursunuz.

Deneyeceğim hocam ve evet dediğiniz gibi AliExpress'de gördüm malzemeleri ve bantlarını.

Ürünü nereden almıştınız?
Maalesef piyasada fazlaca sahtesi bulunan bir ürün.

Hocam yanlış olmasın ya Hepsiburada ya da Trendyol olması lazım, pederin hesaptan almıştık o yüzden hatırlamıyorum.

Grip tapeler soyulmuş çok pahalı bir şey değil alırsınız tamamen soyulunca. Bu arada bunları DeathAdder V3 Pro'ya taktıgım da ağırlaşmıştı 10 dk geçmeden soyup çöpe attım siz nasıl kullanıyorsunuz rahatsız etmiyor mu?

Rahatsız etmiyor hocam ilk başta değişik geliyordu fakat 1 yıldır kullandığımdan artık alıştım.

Aynisi bende de var korkutma beni simdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı