W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 22 Şubat 2023 #1 Mouse almayı düşünüyorum. Normal hali daha iyi ama kablosuz tercih ederim. Nasıl bir mouse?
2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 22 Şubat 2023 #2 Kablosuz versiyonunu altı aydır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Normale göre biraz büyük bir mouse ayrıca sadece sağ elle kullanabiliyorsun. Onun haricinde eğer Bluetooth ile kullanırsan pili yaklaşık 6 ay gidiyor.
Kablosuz versiyonunu altı aydır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Normale göre biraz büyük bir mouse ayrıca sadece sağ elle kullanabiliyorsun. Onun haricinde eğer Bluetooth ile kullanırsan pili yaklaşık 6 ay gidiyor.
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 22 Şubat 2023 #3 223481 dedi: Kablosuz versiyonunu altı aydır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Gecikmesi var mı?
223481 dedi: Kablosuz versiyonunu altı aydır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Gecikmesi var mı?
2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 22 Şubat 2023 #4 Wallywestrt dedi: Gecikmesi var mı? Genişletmek için tıkla... Bluetooth ile kullanırsan gecikme çok az bir şekilde hissediliyor ama alıcısını usb girişine takarsan gecikme olmuyor.
Wallywestrt dedi: Gecikmesi var mı? Genişletmek için tıkla... Bluetooth ile kullanırsan gecikme çok az bir şekilde hissediliyor ama alıcısını usb girişine takarsan gecikme olmuyor.
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 22 Şubat 2023 #5 223481 dedi: Bluetooth ile kullanırsan gecikme çok az bir şekilde hissediliyor ama alıcısını usb girişine takarsan gecikme olmuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Rahat mı peki?
223481 dedi: Bluetooth ile kullanırsan gecikme çok az bir şekilde hissediliyor ama alıcısını usb girişine takarsan gecikme olmuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Rahat mı peki?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 22 Şubat 2023 #6 Wallywestrt dedi: Rahat mı peki? Genişletmek için tıkla... Bana rahat geldi ancak herkese rahat geleceğinin garantisi yok. Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz nedir?
Wallywestrt dedi: Rahat mı peki? Genişletmek için tıkla... Bana rahat geldi ancak herkese rahat geleceğinin garantisi yok. Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz nedir?
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 22 Şubat 2023 #7 hadwiger dedi: Bana rahat geldi ancak herkese rahat geleceğinin garantisi yok. Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Palm grip. Elimin boyutunu bilmiyorum ancak küçük değil. Mağazada denediğimde çok rahat gelmişti, uzun vadede nasıl olacağını merak ettim
hadwiger dedi: Bana rahat geldi ancak herkese rahat geleceğinin garantisi yok. Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Palm grip. Elimin boyutunu bilmiyorum ancak küçük değil. Mağazada denediğimde çok rahat gelmişti, uzun vadede nasıl olacağını merak ettim
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 22 Şubat 2023 #8 Wallywestrt dedi: Palm grip. Elimin boyutunu bilmiyorum ancak küçük değil. Mağazada denediğimde çok rahat gelmişti, uzun vadede nasıl olacağını merak ettim. Genişletmek için tıkla... Pişman olmazsınız, öneririm.
Wallywestrt dedi: Palm grip. Elimin boyutunu bilmiyorum ancak küçük değil. Mağazada denediğimde çok rahat gelmişti, uzun vadede nasıl olacağını merak ettim. Genişletmek için tıkla... Pişman olmazsınız, öneririm.
Jackie Boy Megapat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 632 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #9 Mouse ile ilgili görüşlerini yazar mısın 1500 TL'ye almayı düşünüyorum.