- Makaleler
- 1
Mouse almayı düşünüyorum. Normal hali daha iyi ama kablosuz tercih ederim. Nasıl bir mouse?
Gecikmesi var mı?Kablosuz versiyonunu altı aydır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım, tavsiye ederim.
Bluetooth ile kullanırsan gecikme çok az bir şekilde hissediliyor ama alıcısını usb girişine takarsan gecikme olmuyor.Gecikmesi var mı?
Teşekkürler. Rahat mı peki?Bluetooth ile kullanırsan gecikme çok az bir şekilde hissediliyor ama alıcısını usb girişine takarsan gecikme olmuyor.
Bana rahat geldi ancak herkese rahat geleceğinin garantisi yok. Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz nedir?Rahat mı peki?
Palm grip. Elimin boyutunu bilmiyorum ancak küçük değil. Mağazada denediğimde çok rahat gelmişti, uzun vadede nasıl olacağını merak ettimBana rahat geldi ancak herkese rahat geleceğinin garantisi yok. Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz nedir?
Pişman olmazsınız, öneririm.Palm grip. Elimin boyutunu bilmiyorum ancak küçük değil. Mağazada denediğimde çok rahat gelmişti, uzun vadede nasıl olacağını merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.