Razer DeathAdder V3 alınır mı?

Evet ikinci el ürüne benzemiyor ayrıca 3 aylık gamepass yollamışlar @Limitless0435
Aynı şekil bana da gamepass gelmiş. Aktifleştirmeyi denedim, aktifleşti sorun yok. Synapse uygulaması da fareyi sorunsuz gördü. Herhangi bir hile-hurda yok gibi orijinal 0 ürün yollamışlar. Zaten indirimi de bitirmişler iyi denk gelmiş kısmetimize 😀 Nays denen olayla 1250 TL'ye düşüyordu. (Ben kullanmadığım için direk aldım) Üstüne 3 aylık gamepass de 80 TL'den 200 küsür de o yapıyor. Nays ile alanlar 1000 TL'ye almış oldu eğer gamepass almak da akıllarında varsa. Sırf Starfield için almayı düşünüyordum benim için çok iyi oldu.

Aynı şekil bana da gamepass gelmiş. Aktifleştirmeyi denedim, aktifleşti sorun yok. Synapse uygulaması da fareyi sorunsuz gördü. Herhangi bir hile-hurda yok gibi orijinal 0 ürün yollamışlar. Zaten indirimi de bitirmişler iyi denk gelmiş kısmetimize 😀 Nays denen olayla 1250 TL'ye düşüyordu. (Ben kullanmadığım için direk aldım) Üstüne 3 aylık gamepass de 80 TL'den 200 küsür de o yapıyor. Nays ile alanlar 1000 TL'ye almış oldu eğer gamepass almak da akıllarında varsa. Sırf Starfield için almayı düşünüyordum benim için çok iyi oldu.
Nays ile aldım harbiden çok uyguna geldi risk almak bazen işe yarıyor

Satıcı güvenilir duruyor 5K takipçisi var
Amazon'da güvenli işlem falan yazıyor.
Aslında satıcı nethouse gelen faturada nethouse yazıyor

Nays ile aldım harbiden çok uyguna geldi risk almak bazen işe yarıyor

Aslında satıcı nethouse gelen faturada nethouse yazıyor
Evet nethouse yazıyor bende de. İnternette kendi sayfalarına baktım bayağı eski bir firma ama google yorumları 3.5 biraz kötüydü. Bazı kötü yorumlar vardı özellikle "stokçuluk yapıyorlar, ürünleri yollamıyorlar" tarzı yorumlar çoktu ama hepsiburada, trendyol gibi platformlarda bunu yapmaları mantıksız olurdu.

Hortlatalım 2329 tl ye alınır mı ? Memnunmusunuz ? M800 Ultra alacaktım fakat bunun sensörü 3395den bi tık daha iyiymiş sanırım ama kablolu hiç kablosuz kullanmadığım için cesaret edemedim esktra dodgeyede para vermek istemedim

Bu dediğiniz modelin hızlanma ve ıps i v3 e göre düşükmüş ama kablosuz olunca bide rahat olunca çok hissettirmemiştir sanırım. Bende 2dk önce v3 ün siparişini verdim M800 ultra ile bunun arasında kalmıştım

İps ve hızlanma bu mouselarda pek fark etmiyor v3 kullanırsınız memnun kalmazsanız geri iade edersiniz ancak çok büyük bir mouse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı