Razer DeathAdder V3 HyperSpeed alınır mı?

• Konuyu başlatan khun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.529
Forumda Wraith'den bir sürü şikayet okudum. Aslında 1 ay kadar önce sanırım bir mouse alacaktım Wraith'den üye oldum vs. satın alma yerine geldiğimde bilmem kaç kere adresimi istiyor cart curt sinirlendim almadım.

Vallahi bilmiyorum hocam ben alışveriş yapalı çok oldu hatırlamıyorum. Scyrox modelleri de gayet güzel.

Gaming.gen sattığı için muhataptın onlar. Şu an benim piyasada güvendiğim tek teknolojisi. Normalde bir ürün 100 TL ise Gaming.gen de 110 TL'ye Gaming.genden alıyorum.

Evet hocam oradan klavye ve monitör aldım gayet memnunum. Dediğim gibi sadece Scyrox almak istemiyorum. Yoksa mouse ile bir alıp veremediğim yok :)

Vallahi bilmiyorum hocam ben alışveriş yapalı çok oldu hatırlamıyorum. Scyrox modelleri de gayet güzel.
Hocam peki belirttiğim Razer modelini alırsam çok büyük bi hata mı yapmış olurum :).

Evet hocam oradan klavye ve monitör aldım gayet memnunum. Dediğim gibi sadece Scyrox almak istemiyorum. Yoksa mouse ile bir alıp veremediğim yok :)

Hocam peki belirttiğim Razer modelini alırsam çok büyük bir hata mı yapmış olurum :).

Ya hata değil ancak bu fiyata daha iyisi varken almak saçma. Ayrıca fareyi duvara fırlatmazsan bir şey olmaz önceden kontrol ediyor Wraith. Uzun vadede bilemem tabii o yüzden garantileri var bir kendi hatan yok ise yapıyorlar.

Ya hata değil ancak bu fiyata daha iyisi varken almak saçma. Ayrıca fareyi duvara fırlatmazsan bir şey olmaz önceden kontrol ediyor Wraith. Uzun vadede bilemem tabii o yüzden garantileri var bir kendi hatan yok ise yapıyorlar.

Anladım hocam çok teşekkürler. Son olarak iki mouse içinde mesela aldım beğenmedim iade etmek istiyorum wraithten alırsam iade edemediğimi biliyorum da Razer için (Amazon'dan almayı düşünüyorum) durum nedir acaba?

Anladım hocam çok teşekkürler. Son olarak iki mouse içinde mesela aldım beğenmedim iade etmek istiyorum wraithten alırsam iade edemediğimi biliyorum da Razer için (Amazon'dan almayı düşünüyorum) durum nedir acaba?

Hijyenik ürüne girmediği için iade edebilirsin diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı