Razer DeathAdder V3 HyperSpeed kablosuz vs Scyrox V6

Teknik yerine tutuş daha önemli belirli bi teknik veri sonrası herşey sadece kağıt üstünde kalan değerlere dönüyor. ATK Z1 bakılabilir ama malzeme kalitesi ortalama yani idare eder diye duyumlar aldım. Zaopin Z2 4K öneririm ben mesela.

Tutuş çok sıkıntı değil teknik açıdan daha mantıklı olanı olmak istiyorum ve mouselerden çok anlamıyorum maalesef forumda çok konu açmam gerekti :) ATK Z1 scyrox ve razera göre nasıldır.
Teknik denilen şey çok saçma, robot değilsin hiçbirşeyi farkedemezsin, ofis faresi ile LoLde rank atlıyordum ben sensörü kötüydü ama tutuşuma uygundu.

Soruna gelicek olursak Atk ile V6 3950 kullanıyor Razer ise Focusx 26K, Razer daha kötü.

Teknik denilen şey çok saçma, robot değilsin hiçbir şeyi fark edemezsin, ofis faresi ile LoL'de rank atlıyordum ben sensörü kötüydü ama tutuşuma uygundu.

Soruna gelecek olursak ATK ile V6 3950 kullanıyor Razer ise focusx 26k, Razer daha kötü.

İki farede elime oluyordu o yüzden tutuş çok fark etmez demiştim. Verdiğiniz cevap için sağ olun hocam Razer almayacağım ama ATK ile V6 arasında hangisini seçmem daha mantıklı olur V6 PixArt 3950 ATK paw 3950 kullanıyor ama bunlar aynı sanırım sensörler hakkında pek bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim :) bir de zaopin Z2 4K önerisi geldi o nasıldır ya da sizin önerebileceğiniz başka bir mouse var mı?

Teknik yerine tutuş daha önemli belirli bir teknik veri sonrası her şey sadece kağıt üstünde kalan değerlere dönüyor. ATK Z1 bakılabilir ama malzeme kalitesi ortalama yani idare eder diye duyumlar aldım. Zaopin Z2 4K öneririm ben mesela.

Öneriniz için çok sağ olun hocam. Çoğu farenin özellikleri ve fiyatları birbirine çok yakın doğal olarak kafam çok karıştı ne alacağım bilemiyorum hem forumda buluyorum kendimi :)

O bütçede Pulsar XLİTE V3 - Zaopin Z2 ve ATK Z1 var. Bunlardan benim görüşüm Pulsar ve Zaopin almak daha mantıklı çünkü malzeme kalitesi olarak 2 markada ATK'nın fersah fersah üstünde. ATK biraz daha en güncel teknolojiyi daha ucuz bir kasaya sıkıştırayım kafası ile yaklaşıyor olaya. Ben ikisi arasından Pulsar almıştım gayet memnunum tek eksiği kutu içeriği bir tık eksik ekstra grip tape ve skatez tarzı şeyler seviyorsan Zaopin bakılabilir.

O bütçede Pulsar xlite V3 - zaopin Z2 ve ATK Z1 var. Bunlardan benim görüşüm Pulsar ve zaopin almak daha mantıklı çünkü malzeme kalitesi olarak 2 markada ATK'nın fersah fersah üstünde. ATK biraz daha en güncel teknolojiyi daha ucuz bir kasaya sıkıştırayım kafası ile yaklaşıyor olaya. Ben ikisi arasından Pulsar almıştım gayet memnunum tek eksiği kutu içeriği bir tık eksik ekstra grip tape ve skatez tarzı şeyler seviyorsan zaopin bakılabilir.

Sağ olun hocam peki scyrox V6 için ne söyleyebilirsiniz? Önerdiğiniz markalara kıyasla hangisi daha mantıklı olur? Dediğiniz Pulsar modeli bütçemi biraz aşıyor hocam 3000 üstüne çıkmayı çok düşünmüyorum.

Sağ olun hocam peki scyrox V6 için ne söyleyebilirsiniz? Önerdiğiniz markalara kıyasla hangisi daha mantıklı olur? Dediğiniz Pulsar modeli bütçemi biraz aşıyor hocam 3000 üstüne çıkmayı çok düşünmüyorum.

Xlite V3 3000TL.

Scyrox için ise geçenlerde çift tıklama sorunu duymuştum ve bataryası çok az bana kalırsa. Wraith'in kendi sunucusunda bile tam emin olana kadar scyrox önermeyelim diyorlardı.

Xlite V3 3000TL.

Scyrox için ise geçenlerde çift tıklama sorunu duymuştum ve bataryası çok az bana kalırsa. Wraith'in kendi sunucusunda bile tam emin olana kadar scyrox önermeyelim diyorlardı.

Xlite fiyatına wraithten bakmıştım hocam 4K civarıydı ama daha uygunmuş dediğiniz gibi yardımlarınız için sağ olun dikkate alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı