Razer DeathAdder V3 HyperSpeed vs Pro

Arkadaşlar selam. Ben uzun zamandır ASUS TUF M3 1. nesil kullanıyorum. Artık hantallığı ve sanırım skatezlerin eskimesi nedeni ile az kayıyor oluşu bu mouse'u değiştirme hissi yarattı bende. Amazon üzerinden Razer DeathAdder V3 HyperSpeed sipariş ettim. Fakat Pro modeli ile aralarında sensör farkı olduğunu okudum. Aradaki sensör farkı yaklaşık 1500 Türk Lirası fazladan ödemeye değer mi?

Teşekkürler.

Arkadaşlar selam. Ben uzun zamandır ASUS TUF M3 1. nesil kullanıyorum. Artık hantallığı ve sanırım skatezlerin eskimesi nedeni ile az kayıyor oluşu bu fareyi değiştirme hissi yarattı bende. Amazon üzerinden Razer DeathAdder V3 HyperSpeed sipariş ettim. Fakat Pro modeli ile aralarında sensör farkı olduğunu okudum. Aradaki sensör farkı yaklaşık 1500 Türk Lirası fazladan ödemeye değer mi?

Teşekkürler.

Saçma bir şekilde sensör hariç hysperspeed Pro'ya fark atıyor tıklama gecikmesi daha düşük. Daha hafif vsvs.

Sanırım bu cevaptan Pro için üzülmeme gerek kalmadığını çıkartmalıyım.

Yok hocam en iyisini yapmışsınız sensör farkını zaten hissedemezsin birisi sanırım 500 IPS diğeri 750 hissetmene imkan yok

HyperSpeed'leri ben pilli sanıyordum konuyu ilk görünce pilli değil mi bu falan dedim biraz araştırınca HyperSpeed'de gayet mantıklıymış aslında zamanında gaza gelip V3 Pro faker editiona 5K vermiştim şu an çok daha fazladır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı