Razer DeathAdder V3 HyperSpeed vs V3 Pro vs Viper V3 HyperSpeed

Bütçe
3.300
Merhaba, kullandınız mı mouse'u acaba? Ben de yeni sipariş verdim Amazon'dan ama Pro alsa mıydım diye çok düşünüyorum şu an.
Aktif olarak kullanıyorum baya memnun kaldım açıkcası. İstediğim büyüklükte, hafif, bataryası uzun gidiyor. 4K Dongle olmaması o kadar problem yaratmadı açıkcası, Apex'de dia rankındayım gecikme ile ilgili bir problemle karşılaşmadım. Bir daha seçeneğim olsa bir daha alırıdm

Aktif olarak kullanıyorum baya memnun kaldım açıkcası. İstediğim büyüklükte, hafif, bataryası uzun gidiyor. 4K Dongle olmaması o kadar problem yaratmadı açıkcası, Apex'de dia rankındayım gecikme ile ilgili bir problemle karşılaşmadım. Bir daha seçeneğim olsa bir daha alırıdm
Ürün şu an elime geçti fakat Synapse 4'de "dedecting device" kısmında takıldı kaldı.

Merhaba,

Razer Deathadder V3 Pro kullanıcısıyım.
Şimdi tekrar satın alacağım. Satın almadan önce kafam karıştı..
Acaba Razer Deathadder V3 Pro değil de, Razer Deathadder V3 Hyperspeed modelini mi alsam diye.
Ellerim uzunluk 18cm genişlik ise 9cm yani 18x9 boyutlara sahibim.
Razer Deathadder V3 Pro kullanırken çok çok memnundum. Bayağı iyi bir fare. Minimal bir farkla bir tık daha küçük olabilirdi fare diyordum hep..
Şimdi sensör farkı beni endişelendiriyor ve bir tık küçük boyut değil de iki tık küçük gibi geldi boyutu.
Deneyimleme şansım da olmadı bir yerde..
Ne yapsam diye düşünüyorum.

2 ay sonra Razer Deathadder V3 Hyperspeed deneyiminizle ilgili neler söylersiniz?

Merhaba,

Razer DeathAdder V3 Pro kullanıcısıyım.
Şimdi tekrar satın alacağım. Satın almadan önce kafam karıştı.
Acaba Razer DeathAdder V3 Pro değil de, Razer DeathAdder V3 HyperSpeed modelini mi alsam diye.
Ellerim uzunluk 18cm genişlik ise 9cm yani 18x9 boyutlara sahibim.
Razer DeathAdder V3 Pro kullanırken çok çok memnundum. Bayağı iyi bir fare. Minimal bir farkla bir tık daha küçük olabilirdi fare diyordum hep.
Şimdi sensör farkı beni endişelendiriyor ve bir tık küçük boyut değil de iki tık küçük gibi geldi boyutu.
Deneyimleme şansım da olmadı bir yerde.
Ne yapsam diye düşünüyorum.

2 ay sonra Razer DeathAdder V3 HyperSpeed deneyiminizle ilgili neler söylersiniz?

Selam,

Tam olarak boyutlara hakim değilim şimdi ancak önceki Mouse'um SteelSeries Rival 300s idi. Palm grip tutmadığım için büyük ve ağır geliyordu. Logitech'in dandik 300 TL'lik fareleri bile daha keyif veriyordu hafif ve claw grip tutuşumdan dolayı istediğim tiplerdi. Bundan dolayı HyperSpeed tercih etmiştim.

4K dongle çıkma muhabbetleri vardı sanırım kutularından. Aşırı aşırı bir yüksek elo oyuncusu değilseniz gerekli değil diye düşünüyorum. 1K dongle bile beni gayet tatmin etti, 2 aydır hiçbir problem yaşamadım (Apex Legends diamond- CS2 FACEIT seviye5 düzeyinde oyuncuyum).

Sonuç olarak bir daha alsam bir daha HyperSpeed alırım, 2. kere düşünmem.

Selam,

Tam olarak boyutlara hakim değilim şimdi ancak önceki Mouse'um SteelSeries Rival 300s idi. Palm grip tutmadığım için büyük ve ağır geliyordu. Logitech'in dandik 300 TL'lik fareleri bile daha keyif veriyordu hafif ve claw grip tutuşumdan dolayı istediğim tiplerdi. Bundan dolayı HyperSpeed tercih etmiştim.

4K dongle çıkma muhabbetleri vardı sanırım kutularından. Aşırı aşırı bir yüksek elo oyuncusu değilseniz gerekli değil diye düşünüyorum. 1K dongle bile beni gayet tatmin etti, 2 aydır hiçbir problem yaşamadım (Apex Legends diamond- CS2 FACEIT seviye5 düzeyinde oyuncuyum).

İlginize teşekkürler hocam. Ben bildiğimden şaşmayıp, performansından da gayet memnun olduğum için Razer Dav3 pro almaya karar verdim.

Selam,

Hocam merhaba ben de Razer Deathadder V3 Hyperspeed aldım ancak mouse'un sağ tuşu biraz sağa sola sallanıyor. Solda bu problem yokken sağda var acaba bu benim elime geçen ürünle mi alakalı yoksa genel olarak bu hissiyat var mı sizdeki üründe de böyle bir durum var mı acaba? Ona göre iade edeceğim.

Hocam merhaba ben de Razer Deathadder V3 Hyperspeed aldım ancak mouse'un sağ tuşu biraz sağa sola sallanıyor. Solda bu problem yokken sağda var acaba bu benim elime geçen ürünle mi alakalı yoksa genel olarak bu hissiyat var mı sizdeki üründe de böyle bir durum var mı acaba? Ona göre iade edeceğim.
Merhaba,

Siz diyince denedim harbi benimkinde de oynama varmış :D Normalde tuşun orta-alt tarafından tuttuğum için daha önce hiç hissetmedim. Eğer ileri tarafından tutuyorsanız mutlaka iade edin eğer oluyorsa hala.

Şans önemli bir faktör evet, SteelSeries faremi 3-4 yıldır kullanıyorum hiç problem yaşatmadı, keza kulaklığı da 6-7 yıldır kullanıyorum. Şansa güvenip bir şey sipariş edeceğim artık.

Kupon nedir acaba, kullanayım ben de.

Hocam bende 1 sene kadar SS Aerox 3 Wireless kullandım dongle ile kullanmama rağmen bağlantıda kopukluk yaşıyordum şarjı doluyken bile oluyordu bazen açtığımda hiç bağlanmıyordu kısacası berbat bir deneyimdi şimdi kaskodan iade ettim. Razer Wireless Hammerhead dongle modeli var onunda Wireless berbat durup dururken Power off diyip kapanıyor kendine falan filan kısacası bu firmalar hiçbir ürünü bilerekten kusursuz yapmıyor bence ama Razer ekstra kusurlu gözümde Wireless konusunda tavsiye etmiyorum Wireless modellerini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı