Razer DeathAdder V3 için cam skatez önerisi

valoR0

Hectopat
Herkse selamlar,
Çok uzun zamandır muhtemelen, bulunduğum konumdan kaynaklı mouse kullanırken bir stabilizasyon sağlayamıyorum. Bulunduğum lokasyon ege de bir sahil yeri ve aşırı bir nem yılın her dönemimde mevcut özellikle kış aylarında üstesinden gelinmez bir hal alıyor. 50 liralık fake mouse padlerden steal series QCK - Edge Razer acari tarzı mousepadlere kadar birçok mouse pad denedim. Mouse olarak da G402 G502 DeathAdder V2 Pro ve V3 modellerini kullanma şansım oldu şu an da DeathAdder V3 mouse pad olarak da SteelSeries QCK + large kullanıyorum.

Şimdi konuya gelelim bu nemin tutma özelliğinden kurtulmak için ya cam mouse pad alacağım ya da cam skatez alacağım. Hangisini kullanmam gerektiği konusunda emin değilim her iki konu içinde deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bir de henüz bu mouse için bir cam skatez bulamadım önerilerinizi de bekliyorum.

İyi sosyaller.

@valoR0 ben de sıcak bir bölgede yaşıyorum ancak dediğiniz gibi bir durum yaşamadım ya da anlattığınızı tam olarak anlayamadım, mousepadiniz nem mi tutuyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı