Elektronik Razer Deathadder V3 kablolu 1489 TL!

• Konuyu başlatan Rob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 102
  • Görüntüleme 8.049
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deathadder esential kullanıyordum ve değiştirmeyi düşünüyordum. Geçenki ajazz apex'den emin olamadım boyutundan dolayı sonra pişman oldum tam alayım derken stok bitti. Gözüm kapalı aldım bunu. Umarım bunun da scrollu bozulmaz ama :/

18cm-8cm el boyutu claw grip için bu mouse uygun mudur? Ona göre alacağım.

Daha yeni Amazon'dan Razer Cobra aldım 3 haftadır falan kullanıyorum iade edebilir miyim amazona sizce iade edilip bu mouse alınır mı? 700e gelmişti cobra.

Daha yeni Amazon'dan Razer Cobra aldım 3 haftadır falan kullanıyorum iade edebilir miyim amazona sizce iade edilip bu mouse alınır mı? 700e gelmişti cobra.

Hocam Cobra, DeathAdder'a göre çok küçük bir mouse. Cobra da eliniz rahatsa DeathAdder rahat gelmeyebilir.

1731088533565.png

Hocam cobra, DeathAdder'a göre çok küçük bir mouse. Cobra da eliniz rahatsa DeathAdder rahat gelmeyebilir.

Eki Görüntüle 2347457

Hocam önceden kullandığım mosue cobradan bayağı daha büyüktü sıkıntı yaşamam gibi palm ve fingirtip arası bir tutuşum var. Büyük olan farede palma daha yakındım cobraya geçince fingertip daha yakınlaştım daha çok önemli olan ürün kalitesi sizce dediğim gibi iade edilip alınır mı?

Hocam önceden kullandığım mosue cobradan bayağı daha büyüktü sıkıntı yaşamam gibi palm ve fingirtip arası bir tutuşum var. Büyük olan farede palma daha yakındım cobraya geçince fingertip daha yakınlaştım daha çok önemli olan ürün kalitesi sizce dediğim gibi iade edilip alınır mı?

Kalite olarak DeathAdder tabii ki daha yüksek bir seviye. Alınır mı derseniz cevabım evet. Zaten ben de almayı düşünüyorum ama boyutlarından dolayı şüpheliyim. Bir de Cobrayı alalı 3 hafta olduysa iade sorunu yaşama ihtimaliniz var. Cayma hakkı 14 gün diye biliyorum ben.

Deathadder V2 var bir sorunu da yok
Kablosuz olsun diye aj159pro vs alayım dedim sonra sorunları görünce vazgeçtim v3 e geçmeye gerek var mı v2 mousem daha yeni çok kullanmadım onu 2. Elde okutup v3 geçmeli miyim tam emin olamadim

Kalite olarak DeathAdder tabii ki daha yüksek bir seviye. Alınır mı? Derseniz cevabım evet. Zaten ben de almayı düşünüyorum ama boyutlarından dolayı şüpheliyim. Bir de cobrayı alalı 3 hafta olduysa iade sorunu yaşama ihtimaliniz var. Cayma hakkı 14 gün diye biliyorum ben.

Amazon müşteri temsilcisi ile konuştum elime küçük geldiğini söyledim ürünü beğenmediyseniz iade etmek en doğal hakınız herhangi bir sıkıntı olmaz dedi

Ürünü Amazon'un kendisinden aldıysa iade hakkı 1 ay.

Hocam cobradan Razer DeathAdder 3'e geçmeye değer değil mi? Kalite önemli benim için büyük olarak elime tam oturur diye düşünüyorum.

• Beğen
İfadeler: Rob
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı