Daha yeni Amazon'dan Razer Cobra aldım 3 haftadır falan kullanıyorum iade edebilir miyim amazona sizce iade edilip bu mouse alınır mı? 700e gelmişti cobra.
Hocam cobra, DeathAdder'a göre çok küçük bir mouse. Cobra da eliniz rahatsa DeathAdder rahat gelmeyebilir.
Eki Görüntüle 2347457
Hocam önceden kullandığım mosue cobradan bayağı daha büyüktü sıkıntı yaşamam gibi palm ve fingirtip arası bir tutuşum var. Büyük olan farede palma daha yakındım cobraya geçince fingertip daha yakınlaştım daha çok önemli olan ürün kalitesi sizce dediğim gibi iade edilip alınır mı?
Ürünü Amazon'un kendisinden aldıysa iade hakkı 1 ay.Bir de Cobrayı alalı 3 hafta olduysa iade sorunu yaşama ihtimaliniz var. Cayma hakkı 14 gün diye biliyorum ben.
Kalite olarak DeathAdder tabii ki daha yüksek bir seviye. Alınır mı? Derseniz cevabım evet. Zaten ben de almayı düşünüyorum ama boyutlarından dolayı şüpheliyim. Bir de cobrayı alalı 3 hafta olduysa iade sorunu yaşama ihtimaliniz var. Cayma hakkı 14 gün diye biliyorum ben.
Ürünü Amazon'un kendisinden aldıysa iade hakkı 1 ay.
Hocam mouseler hakkında pek bir bilgim yok maalesef. Ürünün fiyatı epey bi düşmüş onu diyebilirim sadeceHocam cobradan Razer DeathAdder 3'e geçmeye değer değil mi? Kalite önemli benim için büyük olarak elime tam oturur diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.