Razer DeathAdder V3 kablolu alınır mı?

Mouse oldukça güzel hocam. Benim için tek sorunu kablo. Kablosuzunu kullanıyorum ben de dediğim gibi.
Ben özellikle kablolu seçtim kablosuza hiç alışık değilim de. Bütçeyi arttırıp kablosuz bakmam daha mı iyi olur? Aralarında kablo dışında farka değer mi ?
XM2we daha iyi olur.
Kablosuz fare kullanmak bir başka hocam.

Ben özellikle kablolu seçtim kablosuza hiç alışık değilim de. Bütçeyi arttırıp kablosuz bakmam daha mı iyi olur? Aralarında kablo dışında farka değer mi ?
Kablosuz çok farkı bir şey hocam.
Şuna bakabilirsiniz.

Sensörler arasında fark yok neredeyse. Kablosuza alıştıktan sonra çok rahat edersiniz.

Yeni Razer serilerinde optik anahtar kullanılıyor. Yani teknik olarak çift tıklama olamaz. Razer Deathadder V2, Viper, Basilisk V2 gibi ürünler ve sonrasında çıkan optik anahtarlı modeller gayet sorunsuzlar.

Yeni Razer serilerinde optik anahtar kullanılıyor. Yani teknik olarak çift tıklama olamaz. Razer DeathAdder v2, Viper, Basilisk V2 gibi ürünler ve sonrasında çıkan optik anahtarlı modeller gayet sorunsuzlar.

3 yıl olmuş kullanalı hala tıkır tıkır Mamba Elite farem. Logitech ile SteelSeries kullandım. İkisi de çabuk bozuldu. SteelSeries olanda mouse takılıyordu bazen. Kullanmamış kişiler gelmiş yorum yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet doğru. Razer çok sağlam fare yapıyor logitech g300s vardı hemen bozuldu sağ tık basmama olayları falan oldu Razer aldım hiçbir sıkıntı yok sapasağlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…