Razer DeathAdder V3 kablolu alınır mı?

Aynen öyle. Bir zamanlar ekipman deyince akla Razer gelirdi ulaşılamaz bir markaydı neredeyse. Şimdi yerden yere vuruluyor.

Bir kısım öyle belki farklı görünmek için yapıyorlar. Ya da dikkat çekmek için. Çok kalitelidir Razer EGPU'dan tutun laptopları bile öyle. ASUS'un da bu tarz çevre aygıtı ürünleri iyi oluyor.

Arkadaşlar Razer şu an fare piyasasının en iyi farelerine sahip ve yurtdışında herkes eli uyuyorsa deathadder v3 pro'yu birinci sıraya koyuyor lütfen denilenlere inanmayın. Donanım olarak en atik, en keskin ve en hızlı donanımlara sahipler. Ayrıca yukarıda belirtildiği gibi optik switchleri sayesinde sonsuza dek çift tıklama yapmayan nadir farelerden biridirler, ayrıca bu optik switchler dünyada kablosuz farelerde kullanılan en az gecikmeye sahip switchler denebilir. Sensör zaten dünyanın en iyisi. Öyle yani. -eğer palm tutuyorsanız veya claw tutuyorsanız ve el büyükse direkt dav3 en iyi faredir piyasadaki, kablosuzundan daha iyi bir kaplamaya sahip hatta kablolusu yani böyle küçük bir artısı var ama çok da şey etmemek lazım. Yurtdışı fiyatı sadece 70 dolar olduğu gibi için kablosuz faresi olanlar bile alıyor şu an bu modeli ancak TR'de 1500 vereceğinize 500 daha ekleyip sarı siteden 2. el kablosuzuna bir bakın. Kablosuz fareler artık yeni "standart", kablolulardan bile daha iyi sensör var pro modelinde.

Yeni Razer serilerinde optik anahtar kullanılıyor. Yani teknik olarak çift tıklama olamaz. Razer DeathAdder V2, Viper, Basilisk V2 gibi ürünler ve sonrasında çıkan optik anahtarlı modeller gayet sorunsuzlar.

Ben DA V2 kullanıyorum çift tık oluyor. O sebeple fare bakıyorum şimdi. Art arda 3 kere basarken bazen 4 basıyor ve aim kayıyor. Eskiden olmazdı. Bunu mouse test uygulamalarıyla da denedim oyundan şüphelenip ve maalesef sonuç aynı.

Yine Razer alırım büyük ihtimal Logitech iyi bir fare çıkarmazsa ama 2 yılda bozulacağını düşünerek alırım.

Ben DA V2 kullanıyorum çift tık oluyor. O sebeple fare bakıyorum şimdi. Art arda 3 kere basarken bazen 4 basıyor ve aim kayıyor. Eskiden olmazdı. Bunu mouse test uygulamalarıyla da denedim oyundan şüphelenip ve maalesef sonuç aynı.

Yine Razer alırım büyük ihtimal Logitech iyi bir fare çıkarmazsa ama 2 yılda bozulacağını düşünerek alırım.
Büyük ihtimal bu sorun mekanik değil donanımsal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Öncelikle kesinlikle alınır hatta bende sipariş vermeyi düşündüm çünkü tutuş olarak olsun performans olarak olsun her şeyimi karşılayan bir mouse ancak yurt dışından bende bu ürünü almayı düşündüm Amazon us veya Amazon Germany üzerinden fakat bir problem olursa ürünle ilgili global garantili olsa dahi ürünün garantili hizmetlerinden faydalanamıyorsunuz.
1683297336478.png

Dosya Ekleri

• 1683297238581.png
    1683297238581.png
    19 KB · Görüntüleme: 97
Birkaç gün önce deneme fırsatım oldu. Bataryasız olduğu için kuş gibi hafif. Hiç yormuyor. Kaliteyi hissediyorsunuz. Kabloları falan da hiç sorun olmuyor. Bildiğiniz eski kablolardan çok farklı. Tuşları da çok rahat. Paw 3950 sensörü var. Oyunda çok farketti. Bir alışma süreci olur de mi? Yok. Takar takmaz john wick'ten polat alemdar'a dönüştüm. Iskalamıyorum.Direkt kafadan vuruyorum. Bir de barracuda x 7.1 kulaklık aldım. Oyunların zevki bambaşka oldu. En çok etkileyen kulaklık oldu. Tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı