Razer DeathAdder V3 Pro 3000 TL'ye alınır mı?

Alınır. 2. el piyasası iyi değil. Satıp başka fareye geçeyim dersen biraz zor satabilirsin. Ama eline uyuyorsa uzun süre sıkılmadan kullanırsan tavsiye ederim.

@Xantern neden dislike attınız belirtebilirseniz sevinirim.

Deathadder V3 Pro kadar büyük bir fare yok. Diğer ergo ürünlerin neredeyse hepsi V3 Pro'dan küçük kalıyor. Eli büyük birisi için önerdiğin 2 ürün de iş görmeyebilir.

DeathAdder V3 Pro kadar büyük bir fare yok. Diğer ergo ürünlerin neredeyse hepsi V3 Pro'dan küçük kalıyor. Eli büyük birisi için önerdiğin 2 ürün de iş görmeyebilir.

Arkadaşın elinin büyük olduğunu nereden biliyorusunuz hocam? Tamamen mantıksız dediğiniz şey. Scyrox ergonomik bir mouse her ele oluyor.

Arkadaşın elinin büyük olduğunu nereden biliyorusunuz hocam? Tamamen mantıksız dediğiniz şey. Scyrox ergonomik bir mouse her ele oluyor.

Elinin büyük olduğunu bilmiyorum, zaten bilmediğim için eline uyuyorsa al dedim.

Peki ya elinin büyük olmadığını bilmiyorsanız neden dislike attınız? Dediğiniz şeyler uyuşmuyor.

Elini bilmeden kesin öneri yaptın, o yüzden dislike attım. Ben ise elin büyükse bunu al dedim.

Elini bilmeden kesin öneri yaptın, o yüzden dislike attım. Ben ise elin büyükse bunu al dedim.

Düzelttiğim gibi tekrar diyeyim. Scyrox modelleri büyük el için de uygun. Ayrıca sadece shape ile kıyaslamamak lazım Scyrox Razer'dan kat kat daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı