- Makaleler
- 2
Pro'da pilli değil mi?
Ben cahilim galiba, garanti önemliyse ne oluyor ki? Garantisi ne işe yarıyor ayrı bir özelliği falan mı var?
Sağlama almış oluyorsunuz hocam, daha ne olsun.
Pro'da pilli değil mi?
Ben cahilim galiba, garanti önemliyse ne oluyor ki? Garantisi ne işe yarıyor ayrı bir özelliği falan mı var?
Pro'da pilli değil mi?
Razer kendi hatam olsa bilemi gönderiyor yoksa sadece ürün bozuk gelirse hiç sorun çıkartmadan anidenmi yenisini gönderiyorlar? Birde bu garanti her türlü mağazadan alırsam geliyormu?Tabii ki de özellik. Garanti bir avantaj. Mesela ürün bozuldu sana hemen yenisini gönderiyor adamlar. Tabii bunu Wraith'de yapıyor kendi hatan değil ise ama biraz uğraşman gerek.
Razer kendi hatam olsa bilemi gönderiyor yoksa sadece ürün bozuk gelirse hiç sorun çıkartmadan aniden mi yenisini gönderiyorlar? Bir de bu garanti her türlü mağazadan alırsam geliyor mu?
Garanti olarak büyük markalar (Razer Logitech Asus) her zaman daha iyi garanti sunmuştur Wraithtan, Razer bilkom garantisi iyi. Wraith daha f/p artısı buProda pilli değilmi?
ben cahilim galiba, garanti önemliyse ne oluyorki? Garantisi ne işe yarıyor ayrı bi özelliği falanmı var?
Maya Xi gidip bi yerde deneme şansım varmı yoksa sadece online mağazalarındamı var? Çünkü Deathadderdaki o eğim çok hoşuma gidiyor.Kendin fırlatırsan fareyi göndereceklerini sanmıyorum. Garanti her türlü mağazadan alırsan geliyor diye biliyorum asıl önemli olan içindeki garanti kağıdı. Razer'in Türkiye garantisini kim üsleniyor bilmiyorum ama ne iyi ne kötü diye şeyler duymuştum. Ama maya X almak daha mantıklı.
Maya XI gidip bir yerde deneme şansım var mı yoksa sadece Online mağazalarındamı var? Çünkü DeathAdder'daki o eğim çok hoşuma gidiyor.
Hayır fakat Superligth 2 DEX'in var onu mağazada gördüm shape olarak Deahthaddere benziyor.Maya Xi gidip bi yerde deneme şansım varmı yoksa sadece online mağazalarındamı var? Çünkü Deathadderdaki o eğim çok hoşuma gidiyor.
Maya XI gidip bir yerde deneme şansım var mı yoksa sadece Online mağazalarındamı var? Çünkü DeathAdder'daki o eğim çok hoşuma gidiyor.
Teşekkürler bilgi içinMağaza hocam, deneyemezsin.
Teşekkürler bilgi içinEki Görüntüle 2436515
G PRO X Superlight 2 ile benziyorlar bayağı mağazalarda bulabilirsin denemek için.
Tamamdır deneyeceğimHayır fakat Superligth 2 DEX'in var onu mağazada gördüm shape olarak Deahthaddere benziyor.
Yada düz Superligth 2 (Dex olmayan) bakın mağazadan eğer o elinize uyuyorsa Maya X te yüksek ihtimalle olur.
hocam bide hangi uygulamayı kullandığınızı öğrenebilirmiyim?G PRO X Superlight 2 ile benziyorlar bayağı mağazalarda bulabilirsin denemek için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.