Elektronik Razer DeathAdder V3 Pro 4759 TL

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Bu fiyatta tercih edilebilecek farklı mouselar var fakat ergo sevenlerin hala alabileceği bir ürün. V4 çıktı ama ülkemizde fiyatının düşmesi uzun bir süre alacaktır.

1757891384320.png

64G bir fareye 4800 TL verileceğini düşünmüyorum. 1000 TL'ye aldığım, VXE r1SE+ farem 28k DPI ve 50 gram civarlarında. Marka diye pahalı.

Evet, haklısın. Ben de VXE R1 Pro Max kullanıyorum, gayet memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
64g bir fareye 4800 TL verileceğini düşünmüyorum. 1000 TL'ye aldığım, VXE R1SE+ farem 28K DPI ve 50 gram civarlarında. Marka diye pahalı.
Bir yere kadar haklısınız da VXE R1 ile de bu fareyi karşılaştırmak büyük haksızlık olur.

Kesinlikle bu paraları hak etmiyor bence. Fiyatı da normal aslında ekstra bir indirim yok.
Normalde satıldığı fiyatın biraz daha altında, satıcının Amazon olması avantajlı.

Bende 8k dongle ile birlikte var bu fare. O kadar para verdim diye kullanıyorum ama yoksa pro seviyede CS2 oynamak için filan çöp bir fare. One Tap stabil basamıyorum. Malzeme kalitesi de rezalet DA v2 sürümüne göre.

Birkaç ay önce Viper V3 Pro aldım ve alana dek neredeyse her gün fiyat kontrolü yaptım, mouse'a dair her incelemyi izledim, mouse elime geldiğinde çok değersiz ve kötü olduğunu hissettim. Sadece bir his, teknik olarak gerçekten de piyasanın en iyilerinden olabilir.

Bu tip mouseları satın alırken fazla ücret ödememeye çalışın, hayal kırıklığına uğratabiliyor karşılaştığınız ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı