Elektronik Razer DeathAdder V3 Pro Faker Edition 1990 TL

satın almayacaklar dostum ya iade ya da ayırttılarsa da alamayacaklar gidip eline geçen biri varsa fotoğraf atabilir buraya faturayla birlikte o zaman inanırım.

Ben mağazayı arayıp stok sorduğumda diğer arkadaşlara söylendiği gibi bana da fiyat hatası var dedi mağaza. Sonrasında da mağaza stoklu olarak 7290 TL'ye fiyat güncellendi.

2000 tl çok olmayacak bir fiyat değil ama çoğu mağazalar ve merkez birim fiyat hatası derken başka mağazalar daha ucuza satamaz.

Ben mağazayı arayıp stok sorduğumda diğer arkadaşlara söylendiği gibi bana da fiyat hatası var dedi mağaza. Sonrasında da mağaza stoklu olarak 7290 TL'ye fiyat güncellendi.

2000 tl çok olmayacak bir fiyat değil ama çoğu mağazalar ve merkez birim fiyat hatası derken başka mağazalar daha ucuza satamaz.
Aynısını ben de yaşadım ama 2000tl olmayacak bir fiyat dostum bu mouseı yaklaşık 1-2 senedir takip eden biriyim 2000tlye 2 senedir düştüğünü görmemiştim. Şimdi çıkar razer deathadder v3 pro 2000tlye nasıl düşmedi 2 senedir derler Faker Edition için konuşuyorum bu mouse için özel bi seri ve çok fazla yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı