Mekanik12345
Megapat
Daha fazla
Hocam hayırlı olsun yeni mouse'unuz umarım bir daha sorun çıkarmaz benim scroll da iyice gitmeye başladı yukarı kaydırdıgımda arada bir aşşagı gidiyor kendi kendine bende eve geldigimde garantiye vericem size bir sorum olcak daha önce hiç garantiye ürün göndermedim benim garantim arena gözüküyor şimdi ben göndericegim kargo şirketini arenayı arayıp veya yazıp mı ögrenicem bana kod felanmı vercekler süreci hiç bilmiyorum 2. sorum mouse ile ilgili yaşadıgım sorunu kutunun içine bir kagıdamı yazıp koycam birde ben yenisi ile degişim istiyorum bunu demem gerekiyormu tamir işlerine girmek istemiyorum bu kadar para verdigim bişey için.Yeni mouse dün elime geçti. Bilkom stok olmadığı için iade değişim formu gönderdi bana. Ben de gidip Mediamarkt'tan yeni sıfır cihaz aldım. Alırken özellikle seri numarasını kontrol ettim. 2352'ydi seri numarasının başı. Zaten stoktaki bütün ürünlerin aynıydı. Şimdi kontrollerini yaptım ne scroll problemi var, ne kasa gıcırdaması veya oynaması var, ne de üzerinde sürekli aklıma takılan o çizgiler var. İçim rahatladı benim. Tertemiz cihaza 2 hafta sonra kavuştum.