Razer DeathAdder V3 Pro hızlı scroll yapıldığında algılamıyor

Sen ne zaman gönderdin bu arada? Sürecin 1 ayı bulmasından korkuyorum açıkcası ben. Çok insan var 1 ay ürün bekleyen.
19 Temmuzda gönderdim, bugün ellerine ulaştı teknisyen bakıyor bakalım. Mailden bana link yolladılar oradan durumu güncel olarak görebilyorum. Benim ürünün de pili bozuktu, fulledıkten sonra kapatıp acılınca sıfırlanıyordu.

19 Temmuzda gönderdim, bugün ellerine ulaştı teknisyen bakıyor bakalım. Mailden bana link yolladılar oradan durumu güncel olarak görebilyorum. Benim ürünün de pili bozuktu, fulledıkten sonra kapatıp acılınca sıfırlanıyordu.
Kim ilgileniyor senin ürünle peki? Benimki Bilkomdu onlarda providyoya gönderiyormuş. Direk ben providyoya gönderdim bu yüzden. Onlarda dediğin gibi süreci takip edebileceğim bir link vs olmadığını söylediler seninki arena bilgisayar sanırım?

Kim ilgileniyor senin ürünle peki? Benimki Bilkomdu onlarda providyoya gönderiyormuş. Direk ben providyoya gönderdim bu yüzden. Onlarda dediğin gibi süreci takip edebileceğim bir link vs olmadığını söylediler seninki arena bilgisayar sanırım?
Evet benim aldığım yer bana cok uzak kalıyordu, direkt olarak Arena ile iletişime geçtim onların adresine yolladim. Mailden takip linki gonderdiler oradan bakiyorum.

Evet benim aldığım yer bana cok uzak kalıyordu, direkt olarak Arena ile iletişime geçtim onların adresine yolladim. Mailden takip linki gonderdiler oradan bakiyorum.
Daha önce DA v2 pro kullanıyordum o zaman arena ya götürmüştüm ben de. Çok ilgililer ve süreçleri çok hızlı. 2 kere değişim yapmıştım sıfır ürünle. Her seferinde de maks 1 hafta falan sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Hala aynı düzende çalışıyorlarsa için rahat olsun. Teknisyen incelemeye de geçmiş değişim kararı gelir bir iki güne.

Tam tersi olması lazım, Providyoya gönderecekseniz, onlar bilkoma gönderecek. Konu sahibi yanlış hatırlamıyorsam öyle demişti.

Konu sahibi arkadaş kargoyla göndermiş büyük olasılık Providyoya direkt kendisi göndermiş. Providyo Aras kargo ile karşı ödemeli olarak alıyormuş. @Dogueu Bizi aydınlatırsan sevinirim hocam.

Konu sahibi arkadaş kargoyla göndermiş büyük olasılık Providyoya direkt kendisi göndermiş. Providyo Aras kargo ile karşı ödemeli olarak alıyormuş. @Dogueu Bizi aydınlatırsan sevinirim hocam.
Ben yanlış konuya yazıyormusm hocam, yıne garantıyle ılgılı bır konu vardı onu sandım bu konuyu. Onceki konuda olan arkadas, urunu vatana teslım etmıs, onlar da direkt olarak providyo veyahut bilkoma gondermısler dıye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı